Alege un display original pentru iPhone-ul tau

Un display zgariat sau chiar spart nu este deloc aspectuos si in plus, poate afecta semnificativ experienta utilizarii telefonului. Pe langa faptul ca in timp poate duce la defectarea grava a acestuia, aspectul neglijent poate oferi multe informatii despre posesor si despre grija si responsabilitatea pe care o are in raport cu lucrurile personale. Un iPhone este poate cel mai ravnit model in materie de smartphone-uri si pe cat de aspectuos si performant poate fi, este si pe atat este de fragil si poate fi foarte usor zgariat sau chiar spart, dat fiind faptul ca accidentele ce implica telefoanele mobile pot aparea la orice pas, oricata grija am avea in vederea protejarii lor.

Prestige GSM vine in ajutorul clientilor lor cu servicii profesioniste de inlocuire display original iPhone 7, 7 Plus, in Bucuresti, sau in imprejurimi. Astfel ca punem la dispozitia acestora varianta de a il inlocui in doar 20 minute de la solicitare, apeland la procedee si operatiuni compatibile cu toti producatorii de pe piata, acest aspect fiind garantia unui serviciu sigur si benefic pentru functionalitatea telefonului tau.

Cat costa serviciul de inlocuire a display-ului pentru iPhone 7 sau 7 Plus?

Atat durata, cat si costurile pe care le presupune inlocuirea a display-ului pentru modelele de iPhone 7 sau 7 Plus sunt extrem de avantajoase. Vrem sa  le aducem la cunostinta clientilor nostri faptul ca propunem preturi competitive, care incep de la 200 de lei si ajung pana la maxim 399, in functie de model. Mai mult decat atat, daca exista posibilitatea sa gasiti un pret mai avantajos pentru acelasi serviciu, oriunde in alta parte, iti garantam ca iti putem propune o contra-oferta mult mai buna decat oricare alta. Astfel ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii la cele mai mici preturi de pe piata. Un alt avantaj care sa vina in sustinerea aspectului expus anterior este faptul ca manopera aferenta inlocuirii display-ului se realizeaza in mod gratuit de catre profesionisti ce detin o vasta experienta in domeniu.

Pentru a asigura o organizare si o coordonare cat mai eficienta, clientii sunt rugati sa completeze formularul disponibil pe site, pentru a se programa in service, in functie de disponibilitatea ambelor parti. In plus, in acest mod putem garanta o viteza mult mai mare de executie, deoarece eliminam timpul pe care l-ati fi pierdut asteptand la cozi interminabile. Programarile si detaliile ulterioare vor fi stabilite telefonic, imbunatatind semnificativ intreaga experienta, in comparatie cu cea din alte service-uri.

Stim cat este de dificil sa pastram telefonul in cele mai bune conditii si de aceea, la Prestige GSM, ne-am dorit sa oferim solutii rapide si eficienta tuturor celor care intampina frecvent accidente care sa afecteze calitatea estetica si practica a acestuia.