Scrisoare catre mireasa de pandemie. | edenbride.ro

Nuntile sunt infricosatoare pentru orice mireasa, desi nimeni nu recunoaste asta. Aduc la pachet griji de tot felul si presiuni din toate partile. Pun laolalta oameni care nu se inteleg sau chiar nu se plac. Presupun uneori sacrificii financiare uriase, care prelungesc stresul mult dupa incheierea evenimentului. Au N necunoscute pe care nu poti sa le prevezi si care pot sa strice cheful sau atmosfera. Adauga la cele de mai sus o pandemie si intelege ca este perfect normal sa te panichezi, sa nu mai vrei sa faci nimic, sa te revolti impotriva sortii care isi bate joc de planurile tale. E firesc sa plangi, ba mai mult, e chiar indicat, ca asa mai scapi un pic de toata tensiunea acumulata din stirile care vin peste tine tavalug, anuntand tot felul de noi interdictii si restrictii.

Stiu ca te temi ca oamenii vor fi atat de precauti incat vor sta fiecare pe scaun si-atat, asta in cazul fericit in care aleg sa participe si nu iti servesc o scuza oarecare, pe care sa o insoteasca unui cadou compensatoriu. Sunt convinsa ca nu vrei sa ai sanatatea nimanui in mainile tale, iar organizarea unui astfel de eveniment fix asta inseamna. Mi-e clar ca ti-ai pierdut fascinatia pentru ce mai frumoasa rochie de mireasa printesa, cumparata de la Eden Bride, care sta deja in dulap de un an deja. Si cand te gandesti cate rochii de mireasa ai probat pana sa ai in sfarsit sentimentul ca ai gasit-o pe cea perfecta.. Si cum dupa ce ai cumparat-o era in stare sa dormi imbracata cu ea..

Din pacate sunt sigura ca va si certati, tu si el, pentru ca nu stiti niciunul cum e mai bine sa faceti, in timp ce parintii si alti apropiati va asalteaza cu intrebari cu recurenta picaturii chinezesti.

Nu poate nimeni sa faca aceasta alegere pentru voi. Ce pot insa sa iti spun cu toata increderea este ca va fi frumos, mai frumos decat crezi acum si chiar mai frumos decat ai visat in zilele bune si normale de dinainte de covid. Pentru ca oamenilor le este dor sa se intalneasca, sa uite putin de nebunia unui an cu totul si cu totul deosebit. Pentru ca vor valorifica sansa de a se relaxa o seara, inspirati de o poveste frumoasa de dragoste care demonstreaza ca viitorul exista si este luminos. Nu ma intelege gresit, nu trebuie sa faci nimic strict pentru a-i bucura pe ei, insa bazeaza-te pe entuziasmul lor de a-si recupera putin din rutina de dinainte. Asta in timp ce te gandesti la ce este cu adevarat important – ti-ai gasit jumatatea, ai trecut deja cu el prin multe, inclusiv printr-o pandemie, iar nunta voastra este inceputul unui nou capitol, pe care il veti scrie impreuna, mai uniti ca niciodata. Sa vezi povesti pentru nepoti dupa asa un eveniment ☺