Sistemul de panouri radiante

Daca v-ati interesat vreodata despre cum ati putea reduce costurile de intretinere pentru domiciliul dumneavostra, atunci cu siguranata ati auzit deja despre panouri radiante Brasov. Imitand caldura naturala emanata de soare, aceste panouri ofera o caldura cat se poate de naturala, economica, sanatoasa si constanta. Ele reprezinta viitorul in materie de tehnologii de incalzire sigure si eficiente. Sunt sigure deoarece elimina orice risc de electrocutare, incendiu, explozie sau asfixiere, care apar deseori in cazul sistemelor traditionale de incalzire. Sunt eficiente deoarece reduc consumul de energie cu pana la 50%, reducand astfel si factura la incalzire in mod substantial.

Acest sistem inovator al panourilor radiante este comod si benefic in aceleasi timp, atat pentru casa dumneavoastra cat si pentru sanatatea celor care o locuiesc. Temperatura constanta asigurata de sistem elimina igrasia si limiteaza astfel numarul problemelor potentiale care ar putea rezulta din aparitia acestuia. Totodata, panourile sunt benefice pentru sanatatea dumneavoastra, deoarece ajuta la imbunatatirea circulatiei, stimularea sistemului imunitar si reducerea simptomelor alergice.

Pe langa efectele benefice mentionate mai sus, panourile au si alte trasaturi care le fac potrivite pentru persoane care sufera de boli degenerative. Panouri radiante infrarosu brasov au un efect anticancerigen, prin stimularea imunitatii si incetinirea procesului se imbatranire. Au totdata un efect antibacterian, eliminand virusii si bacteriile potential foarte daunatoare din casa dumneavoastra. Aceleasi efect de eliminare il au si asupra mirosurilor neplacute si a fumului de tigara. Dar acest sistem nu este benefic doar pentru casa si sanatatea dumneavoastra, ci si pentru mediu. Acest aspect, pe langa cel economic, il transforma intr-o tehnologie cu viitor stralucit.

Panourile nu utilizeaza oxigen, si nu produc gaze toxice, astfel nu prezinta un pericol pentru mediul inconjurator. Sunt foarte usor de intretinut, nu necesita mentenanta specializata si nici schimbare de filtre sau altele elmente. Au o garantie de 10 ani, dar durata lor de viata depaseste cu mult perioada de garantie. Sistemul se poate seta separat pentru fiecare incapere, cu ajutorul termostatelor usor de utilizat.

Desi pana acum am mentionat doar utilizarea acestor panouri in case, ele sunt ideale si pentru apartamente sau spatii comerciale. In cazul spatiilor comerciale ele ofera o solutie de incalzire la nivelul picioarelor, ideala pentru incaperi mari.