Jocurile puzzle stimuleaza intelectul

Exista perioade intr-o anumita zi in care efectiv nu ai ce face. Fie ca-ti astepti masina la spalatorie, ca ai terminat treaba la servici dar mai trebuie sa stai pana la terminarea programului, ca lipseste un profesor de la cine stie ce ora pe la liceu si trebuie sa-ti omori timpul cumva, poti oricand sa-ti scoti laptopul si sa joci niste jocuri online.
Mie personal imi plac in mod deosebit jocurile puzzle! Consider ca acest gen de jocuri iti stimuleaza atat intelectul, capacitatea de a rezolva probleme, cat si imaginatia sau creativitatea! Din pacate, putine dintre acestea se dovedesc a fi suficient de provocatoare incat sa iti puna cat de cat probleme nivel de nivel. Majoritatea sunt facute in asa fel incat oricine sa le poata rezolva.

Aproape orice site de jocuri online are si o sectiune cu jocuri puzzle. Cu toate astea, nu multe reusesc insa sa imi atraga atentia, in principal datorita interfetei grafice foarte prost realizate. Designul poate fi prea simplu sau prea colorat, prea curat sau prea incarcat, rareori atingandu-se un echilibru din acest punct de vedere. Chiar si asa, nu pot sa spun ca nu au existat jocuri de puzzle online care sa nu ma captiveze in asa hal incat sa stau in fata calculatorului ore intregi. Ba din contra, au fost chiar cateva pe care nu le-am lasat pana in momentul in care nu le-am terminat.

Totusi, sunt sigur ca jocurile bune de puzzle online nu sunt imposibil de gasit! Daca stii sa cauti si unde sa cauti, este imposibil sa nu dai macar peste unul suficient de provocator si de interesant.