Rulouri exterioare: Confort termic, optic, fonic si protectie antiefractie!

Sistemele de rulouri exterioare sunt izolate complet si pot respinge mare parte din caldura zilelor caniculare sau gerul zilelor de iarna, ajutandu-va sa economisiti bani si energie. Ferestrele sunt cele mai mici parti din structura casei dumneavoastra, iar sticla este un foarte bun conductor de caldura. Toata acea arsita din zilele de vara se transfera in casa dumneavoastra si va face sa va simtiti ca intr-un cuptor. Sistemele de rulouri exterioare protejeaza acest punct slab al casei dumneavoastra si va mentine casa la o temperatura confortabila, indiferent de vremea de afara.

Sistemele de rulouri exterioare au o izolatie termica foarte buna ce pot retine excelent caldura din interior si impiedica frigul de afara sa patrunda in casele dumneavoastra pe timp de iarna. Umplute cu spuma poliuretanica, sistemele de rulouri exterioare ofera un strat dens izolator si respinge astfel o mare parte din frigul zilelor de iarna, pastrându-va temperatura camerei la un nivel ceva mai ridicat. Daca doriti sa aveti control asupra temperaturii si sa o pastrati la un anumit nivel, proprietatile de izolare ale sistemelor de rulouri exterioare va ajuta sa faceti acest lucru fara a consuma prea multa energie.

Lumina si ventilatia pot fi ajustate pentru a crea o atmosfera placuta. Sistemele de Rulouri Exterioare impiedica razele soarelui si radiatiile ultraviolete sa va deterioreze covoarele, mobila sau tablourile, de asemenea va protejeaza tocurile ferestrelor pe termen lung.

Daca inca nu sunteti convinsi ca merita sa va cumparati aceste sistemele de rulouri exterioare, trebuie sa stiti ca mai sunt si alte beneficii si anume; protectie impotriva zgomotului, intemperiilor si chiar al incendiilor. In urma unor teste riguroase s-a constatat ca izolatia grilajelor ofera protectie de pana la 50% impotriva zgomotelor. De asemenea, sistemele de rulouri exterioare rezista si isi pastreaza forma atunci când sunt expuse la temperaturi atat de ridicate incat ferestrele normale neprotejate ar exploda.