Jaluzele exterioare sau rulouri exterioare: Ce aleg?

Atunci cand dorim un control al luminii in interior, suntem in pozitia de a face o alegere intre sistemele de jaluzele exterioare si cele de rulouri exterioare. Ambele oferta confort optic, dar care ofera un grad mai ridicat de control al luminii din incaperi? Fara nici o indoiala: jaluzelele! Sa va explicam si de ce: Lamelele cu care sunt echipate sistemele de jaluzele exterioare pot fi ajustate pentru a regla precizia luminozitatii care intra in camera. In functie de unghiul in care sunt pozitionate puteti permite o cantitate mai mare sau mai mica de lumina sa patrunda in camera, puteti chiar opta pentru un efect de intunecare completa (black-out). Sistemele de rulouri exterioare fiind formate dintr-o panza metalica ce se ruleaza intr-o caseta special amenajata, pot fi trase in jos sau in sus, pot fi oprite in puncte intermediare. Dar in pozitia coborate, razele solare nu vor mai patrunde in camera dvs!


Atunci cand dorim un confort termic in interior, suntem in pozitia de a face o alegere intre sistemele de jaluzele exterioare si cele de rulouri exterioare. Sistemele de rulouri exterioare ofera in primul rand protectie termica. Pe timpul verii, sunt perfecte impotriva incalzirii geamurilor si a spatiului interior al locuintei. In ceea ce priveste sistemele de jaluzele exterioare, „Proprietatile de izolatie ale ferestrei se pot imbunatati cu pana la 20%”, pe timp de vara veti observa o temperatura cu 5-7grade mai scazuta.


Atunci cand dorim un confort fonic, impotriva zgomotului extern, ale unul dintre sistemele de jaluzele exterioare si cele de rulouri exterioare. In special sistemele de rulouri exterioare sunt eficiente in reducerea poluarii fonice. Pentru toti cei care locuiesc in mediul urban, o utilitate de luat in seama a rulourilor exterioare din aluminiu ar fi aceea ca sunt foarte bune izolatoare fonice. Cu un montaj bun, rulourile exterioare pot reduce zgomotul venit din exterior cu pana la 10 dB.


Atunci cand dorim protectie antiefractie, alegem fara dubiu un sistem de rulouri exterioare antiefractie! Daca sistemele de Rulouri Exterioare, nu credeti ca va confera 100% siguranta, atunci puteti opta si pentru accesorizarea lor, din aceeasi gama. Astfel, veti avea siguranta deplina ca nimeni din exterior nu o sa va atace locuinta,absolut sub nicio forma. Sfatul nostru este sa va achizitionati ca accesorii utila broasca cu cheie sau bolturi de blocare pe ultima lamela. Iata deci solutia optima!