Stiai ca poti face videochat in Cluj? Primii pasi pentru a activa legal ca model online

videochat cluj

Activitatea de model online iti ofera o multime de avantaje, iar singurele conditii pentru a face performanta in acest domeniu sunt munca, seriozitatea, implicarea si varsta trecuta de majorat.

Ai implinit 18 ani si iti doresti sa-ti castigi independenta financiara, astfel incat sa nu mai traiesti cu grija zilei de maine si sa poti explora lumea in lung si in lat, dar nu-ti gasesti un job bine platit pentru ca nu ai experienta?” – daca te regasesti in acest scenariu, atunci trebuie sa stii ca solutia este la indemana ta. Poti alege sa activezi ca model la studio20.ro, un studio videochat Cluj, cu sedii nationale si internationale, si sa ajungi sa traiesti viata pe care acum doar ti-o imaginezi.

Primii pasi pentru a lucra ca model de videochat in Cluj

videochat cluj

videochat cluj

Inainte de actiune e gandul, asa ca daca iti doresti sa activezi ca model in industria divertismentului pentru adulti si ai implinit deja 18 ani, atunci nu ai niciun motiv sa nu transformi gandul in realitate. Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

Informare

Primul pas pentru a te convinge ca iti doresti cu adevarat sa iti desfasori activitatea intr-un astfel de mediu este sa intelegi ce presupune aceasta realitate. Pentru a avea o imagine completa, poti intra pe site-ul Studio20.ro si iti poti face o imagine de ansamblu asupra conditiilor in care se desfasoara activitatea, volumul de munca si castigurile.

Completare formular contact si aplicare

Daca ti-ai facut o impresie despre ce presupune activitatea unui model de videochat din Cluj si te-ai convins ca este domeniul in care doresti sa performezi, atunci tot ce-ti ramane de facut este sa completezi formularul de contact de pe site si sa transmiti informatiile tale catre echipa.

Contactare

In urma aplicarii, un membru din cadrul studioului de videochat din Cluj te va contacta si va stabili o prima intalnire, pentru a te cunoaste.

Intrarea in echipa

Odata intrata in echipa, poti considera ca gheata a fost sparta si ca deja esti cu cativa pasi mai aproape de indeplinirea visului tau de a-ti castiga independenta financiara si de a explora lumea.

Trainerii te vor include in programele de pregatire si se vor asigura ca vei fi 100% pregatita pentru prima ta sesiune online. Acestia te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare in limba engleza, sa iti rafinezi simtul estetic (vestimentatie, make-up, hairstyling etc.). Totodata, specialistii te vor ajuta sa intelegi modul in care functioneaza sistemul de consolidare a castigurilor financiare.

Si pentru ca emotiile sunt mari la inceput pentru orice fata, in primele trei luni de activitate ai un venit minim stabilit, de cel putin 1.000$, indiferent de performantele online inregistrate.

Un plus al desfasurarii activitatii de videochat Cluj este faptul ca poti face asta 100% legal. Inainte de a debuta online, toate modelele din cadrul acestui studio semneaza un contract de artist – interpret direct cu compania. Aceasta se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale si tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea la cel mai inalt nivel.

Ulterior, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma primita, si anume:

  • cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte;

  • suma totala;

  • comisionul tau;

  • fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit);

  • suma neta (aceasta va fi cea care va ajunge transferata direct in contul tau bancar).