Domicilio, magazinul care tine cu romanii

Printre nenumaratele magazine care exista in mediul online exista unul care tine cu romanii, ajutandu-i sa isi mobileze locuintele cu piese de mobilier moderne, rezistente si frumoase si sa isi lumineze casele cu lustre, pendule sau veioze care rivalizeaza cu decoratiunile scumpe prin aspectul lor.

Domicilio ofera un voucher de 50 de lei celui care completeaza formularul cu adresa sa de e-mail si accepta sa primeasca mereu calupul de informatii noi. Reducerea este valabila la prima comanda de pe site. Produsele sunt ordonate perfect, iar cumparatorul este ajutat sa comande fara efort de la domiciliu. De pe un dispozitiv, persoana respectiva intra pe site-ul magazinului si pune marfa in cos, apoi finalizeaza comanda, indicand adresa de livrare.

Cine doreste sa viziteze intreaga expozitie de mobila trebuie sa se deplaseze in Bucuresti. In acest caz, cumparatorul achita pe loc produsele cumparate si sunt livrate gratuit, indiferent de sector, exceptand paturile.

Bine este sa mearga la expozitie cei din Bucuresti, dar si mai bine este sa stea omul acasa pe ceata si pe ger, sa se rasfete cu o cafea sau cu un pahar de vin fiert si sa urmareasca si el reducerile de preturi, dar mai ales sa profite de ele.

In apropierea sarbatorilor nu este cadou mai mare ca sansa de a cumpara un set de scaune, mese de cafea sau corpuri de iluminat la jumatate de pret.

Sunt romani interesati de promotie pendul pentru ca vor sa schimbe corpurile de iluminat din casele lor, dar promotii sunt la toate produsele, asa ca este posibil sa intre cineva pe site in cautarea unui pendul si sa iasa dupa ce isi comanda si scaune Demina de la Actona, mese de cafea din sticla si din metal sau seturi intregi de scaune.

Produsele aflate pe site-ul magazinului sunt dedicate acelei case sigure, confortabile si incredibil de frumoase de care locuitorii nu pot sta departe mult timp. Este acel loc care nu se poate compara cu nimic si pe care cei care il cunosc si il iubesc nu l-ar da pe tot aurul si pe toate diamantele din lume.

Nici nu se poate altfel pentru cel care a stat cel putin 15 minute pe unul din cele  patru scaune dining DEMINA verde ACTONA. Este suficient sa isi plimbe cineva degetele peste catifeaua moale si va intelege totul. Tapiteria este ca o mangaiere pentru intreg corpul celui care se asaza pe un asemenea scaun. Spatele are de ce sa se sprijine, fiecare persoana are loc suficient pe el, indiferent de conformatia sa. Pare de necrezut ca o piesa asa de frumoasa sa dovedeasca o rezistenta proverbiala. Scaunul acesta stivuibil si ireal de frumos  suporta o greutate de 150 de kilograme. Si musafirii isi doresc sa revina in asemenea casa pentru a se aseza pe aceste scaune si pentru a admira oglinzile cu led si pendulele originale care atarna din tavan. Toata aceasta stralucire atrage si introduce oamenii simpli care se confrunta cu probleme, cu nevoi intr-un univers de basm.

Cand romanii se duc la diferite muzee, pentru clipele petrecute acolo, lasa la intrare toate frustrarile si ingrijorarile, fiindca in acel loc este atat de multa frumusete, incat nu permite sufletului sa se mai ingrijoreze si sa fie trist. La fel se intampla si in casele frumoase in care privirile sunt captate pe rand de forme, de culori, de lumina, de materialele de calitate premium.

Plafoniera chic maro-aurie SISSY S6 cu globuri din metal 6x40W G9 seamana cu o sculptura de pret si este accesibila ca pret multor romani. Multi doresc sa o aiba in sufragerie si scot bucurosi din buzunar sau din cont 816 lei pentru a putea admira de aproape aceasta minune.

Masa cafea argintie Shirley 100 pare poleita cu argint si intregeste spectacolul vizual, daca este asezata sub plafoniera descrisa mai sus. Si ea este la reducere cu 50 %, pretul ei fiind de 473 de lei. Inainte de sosirea musafirilor, pe ea poate sta un aranjament de Cracin din crengi de brad argintiu cu lumanari albe, cu rondele de portocala uscate si scortisoara.

Langa acest aranjament de vis are loc si tava cu cafea si fursecuri, daca impreuna cu decoratiunea nu depasesc greutatea de 15 kilograme.

Magazinul ajuta romanii care doresc sa isi mobileze casele si sa le lumineze, dar nu dispun de bani multi. Sunt oameni indragostiti de frumos, dar foarte tristi, fiindca accesul la frumos este uneori scump. Domicilio aduce frumosul acasa cu bani putini. Prin reducerile de preturi acest magazin face luxul accesibil, iar romanii sunt recunoscatori pentru acest lucru.

Merge omul intr-o galerie de arta sau intr-o camera de hotel de cinci stele si vede acolo o veioza de lux, o lampa sau o plafoniera pe care si-o doreste din tot sufletul. Nu stie cat valoreaza, nici din ce loc ar putea sa o cumpere, dar daca intra pe site-ul magazinului Domicilio va vedea acolo tot ce isi doreste si va fi fericit sa afle ca acele obiecte opulente nu sunt asa de departe de el, financiar vorbind,  cum par.

Dintre toate magazinele online existente in tara, Domicilio dovedeste empatie maxima fata de romani prin reducerile de preturi din luna decembrie pe care le face ca acestia sa isi cumpere neaparat ceva nou pentru casele lor. Superstitia spune ca de Anul Nou trebuie ca oamenii sa imbrace lucruri noi si elegante, iar in casele lor sa isi aduca lucruri noi, fiindca aduc norocul si atrag belsugul.

Domicilio este un magazin dedicat casei si in acelasi timp celor care se bucura de toata frumusetea si de tot confortul si siguranta din ea.