Analko – reper al calitatii in domeniul protejarii materialelor metalice

analko

Analko este una dintre cele mai importante firme care ofera servicii pentru protejarea suprafetelor metalice. Activitatea acestei firme in domeniul protejarii suprafetelor metalice a inceput in anul 1974, cand Stelios Kochylas, fondatorul companiei, a decis sa includa in oferta de servicii oferita si serviciul de vopsire in camp electrstatic.

La momentul respectiv foarte putina lume avea cunostinte despre acest domeniu de activitate iar numarul celor care apeleau la un astfel de serviciu era extrem de mic. Investind constant in dezvoltarea acestui serviciu precum si in dezvoltarea celorlalte servicii, introducerea serviciului de vopsire in camp electrostatic in gama de servicii oferite sa dovedit ca a fost o miscare extrem de buna.

Servicii oferite de catre Analko

Pentru ca Analko sa devina un partener de incredere pentru toti aceia care au nevoie de servicii de protejare a suprafetelor metalice a fost nevoie de foarte multa munca din partea celor care lucreaza in cadrul acestei companii, de investitii constante in echipamente si utilaje de ultima generatie precum si de atentie la detalii.

De cele mai multe ori detaliile fac diferenta motiv pentru care Analko ofera o atentie deosebita detalilor. Oferta de servicii oferita este un alt motiv pentru care aceasta firma este una dintre cele mai cunoscute din Europa. Principalele servicii oferite de catre Analko sunt urmatoarele:

  • Vopsire in camp electrostatic. Acest serviciu este unul dintre cele mai importante servicii oferite de catre cei de la Analko. Vopsirea in camp electrostatic a fost serviciul pe care aceasta companie a mizat atunci cand foarte putine persoane stiau despre acesta si despre avantajele oferite de catre acest serviciu. In momentul de fata, Analko este unul dintre cei mai importanti furnizori ai acestui serviciu.
  • Confectii metalice. In momentul de fata, firma poate realiza o gama foarte variata de repere in baza schitelor puse la dispozitie de catre clienti.
  • Taiere laser. Pentru ca Analko a investit permanent in achizitionarea de echipamente si utilaje de ultima generatie, compania este in masura sa ofere cel mai performant serviciu de taiere cu laser.
  • Anodizare aluminiu. Pentru ca profilele din aluminiu sa poata avea o durata cat mai mare de utilizare este necesar ca acestea sa fie prelucrate. Procesul de anodizare aluminiu este solutia prin care profielelor de aluminiu le este marita durata de utilizare.

Concluzii

Analko, este in acest moment unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata protejarii suprafetelor metalice. Gama de servicii oferita este alcatuita in asa fel incat aceasta sa raspunda nevoilor unui numar cat mai mare de clienti. Asadar, atunci cand ai nevoie de servicii pentru protejarea materialelor metalice trebuie sa apelezi fara nici o urma de indoiala la cei de la Analko.

Datorita experientei avute, acestia stiu cel mai bine ce sunt materialele metalice si care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a proteja cat mai bine suprafetele metalice. Analko nu este doar unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii pentru protejarea suprafetelor metalice ci este partenerul pe care te poti baza fara nici o retinere ori de cate ori ai nevoie de ajutor.