5 motive să folosești banda de hârtie în locul benzii adezive clasice

Atunci când ai o afacere, ambalarea produselor tale care pleacă către clienții tăi, are un rol esențial. Aceasta nu doar că trebuie să asigure coletele, pentru a ajunge la destinatar în cele mai bune condiții dar poate oferi o imagine mai profesională coletului tău, într-un timp foarte scurt.

Indiferent de produsele pe care le ai de expediat sau de greutatea lor, banda de hârtie îți aduce toate beneficiile de care ai nevoie. Găsești banda adeziva de hartie pe AMBALARE.COM, perfectă pentru ambalarea coletelor tale, de tipuri diferite, în funcție de nevoile tale.

Iată deci, un top al motivelor pentru care se merită să te folosești de acest tip de bandă în detrimentul celei clasice, de plastic.

 

Este ecologică

Tot mai multe produse se axează pe protejarea planetei, iar banda de hârtie este unul dintre acele produse care te ajută să contribui și tu la aceast lucru. Majoritatea benzilor de hârtie sunt biodegradabile și reciclabile.

Banda de hărtie de pe ambalare.ro conține inclusiv un adeziv ecologic fabricat din amidon, ceea ce o face să fie 100% ecologică.

Adezivul de pe banda clasică poate rămâne pe hârtie chiar și după ce banda a fost îndepărtată iar acest lucru nu doar că lasă reziduuri pe materialele care se fabrică din cartonul reciclat dar poate face ca și echipamentele folosite în producție să se deterioreze.

Este eficientă în procesul ambalării

Banda de hârtie eficientizează procesul de ambalare, indiferent că o folosești manual sau alegi să o folosești cu ajutorul echipamentelor specializate.

În plus, dacă alegi să te folosești de banda ranforsată pentru mașină, acesta distribuie în mod echilibrat cantitatea de bandă pe cutile de carton, pentru că aceasta nu necesită activare cu apă, ceea ce nu se întâmplă în cazul benzii de plastic sau a celei gumate.

Poate fi un semn de probă al securității

Atunci când vorbim despre colete de valoare banda de hârtie este cea mai bună soluție, în acest caz. Datorită faptului că ruperea acesteia este foarte evidentă se reduce riscul de furt sau de desfacere a coletelor.

Mai mult decât atât, adezivul acestei benzi este foarte puternic iar o eventuală deschidere a acestuia va fi cu siguranță observată de destinatar.

Este tolerantă la temperaturi diverse

Coletele afacerii tale plecă către clienți în orice anotimp, deci ai nevoie de o bandă care să reziste atât la temperaturi scăzute cât și la cele ridicare.

Banda de hârtie are capacitatea de a rămâne intactă în toate cazurile, fără a-și pierde proprietățile, indiferent de temperaturile de afară sau cele din timpul transportului.

 

Poate fi personalizată

Dacă vrei să îți crești și mai mult notorietatea brandului tău, află că și banda de hârtie poate fi personalizată la fel ca cea clasică, deci nu ai nici un motiv să nu te folosești de acest tip de bandă.

Indiferent de domeniul de activitate a afacerii tale, banda de hârtie este capabilă să mențină chiar și produse grele precum piese auto, dar și alimente sau băuturi, care necesită a fi transportate la anumite temperaturi.

Așadar, este timpul să treci de la clasica bandă de plastic la cea de hârtie, pentru că vei avea parte doar de beneficii.