Ai nevoie de un coș de fum? Află ce variante ai la dispoziție!

Înlocuirea centralei pe gaz cu una care funcționează pe bază de lemne reprezintă o investiție de viitor, datorită căreia vei avea parte de costuri mult mai mici de întreținere pentru propria locuință.

Alegerea celui mai bun kit cos de fum inox 200 mm: https://cosurifum.ro/categorie-produs/cosuri-de-fum-inox/ este, însă, un pas în privința căruia trebuie să fii 100% sigur, pentru a beneficia de siguranță, dar și de confort termic pe termen lung. Descoperă din rândurile de mai jos ce variante ai la dispoziție când vine vorba despre evacuarea noxelor, pentru a lua cea mai bună decizie!

Kit cos de fum inox 200 mm – de ce să alegi inoxul?

Inoxul a început să fie utilizat destul de recent pentru realizarea coșurilor de fum, dar s-a dovedit foarte repede a fi un material care merită investiția. De exemplu, este bine să ai în vedere faptul că modelele realizate din inox sunt rezistente la șocurile termice, așa cum cele provocate de încălzirea locuinței ori de îngheț și dezgheț. Totodată, inoxul rezistă foarte bine la coroziunea chimică, nealterându-și proprietățile de-a lungul timpului.

Un alt aspect important, pe care este bine să îl cunoști despre coșurile de fum din inox este acela că sunt mult mai ușoare decât alte modele de pe piață. Datorită faptului că inoxul are o greutate mai mică, el este mai ușor de mânuit în timpul montajului, ceea ce înseamnă că și aplicarea coșului se face mai repede.

Coșuri de fum din ceramică

În ceea ce privește coșurile de fum ceramice, ele sunt utilizate încă de acum câteva secole și s-au dovedit a fi extrem de eficiente, atunci când sunt montate corect. De exemplu, materialele ceramice rezistă extrem de bine la condens, la îngheț, dar și la șocurile termice, având capacitatea de a evacua eficient noxele produse în urma arderii.

Printre beneficiile de care te mai bucuri atunci când optezi pentru un coș de fum ceramic se numără și faptul că un astfel de obiect îți aduce un plus de stil locuinței, mai ales dacă ești adeptul design-ului ce trimite către tradițional ori rural. În plus, coșul de fum ceramic are un tiraj suficient de mare, în funcție de sursa de ardere, având capacitatea de a evacua repede și eficient noxele.

Montaj

Dacă te întrebi care este varianta cea mai eficientă prin care poți obține coșul de fum potrivit, răspunsul este unul simplu: apelează la o echipă de specialiști în domeniu! Experții dispun de suficientă experiență, astfel încât să lucreze atât pentru aplicarea coșurilor de fum din inox, cât și pentru montarea celor ceramice. Într-o singură zi poți obține coșul de fum de care ai nevoie pe termen lung, astfel încât să ai parte de siguranță pentru tine și pentru familia ta!

Întreținere

Nu este suficient să ai un coș de fum montat corect. De-a lungul timpului este bine să te asiguri că îl cureți de cel puțin 2 ori pe an, preferabil la începutul verii, respectiv toamna târziu. Astfel, te asiguri că evacuarea noxelor se face corect și, în același timp, că elimini impuritățile care, în mod inevitabil se așează în interiorul coșului de fum, indiferent de modelul pentru care optezi.

CosuriFum.ro îți propune o varietate de obiecte excelente și durabile din care poți alege. Fie că ești tentat să alegi din gama de cosuri ceramice de fum de aici, fie că vrei un coș din inox, online le găsești pe toate, iar astfel poți să le compari. Atunci când ești sigur, îți poți plasa comanda online, urmând să o primești în doar câteva zile!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +4 0763 687 665 / +4 0784 292 820 / +4 0721 280 587 / +4 031 816 92 86