Utilizarea site-urilor web pentru a genera oportunități de vânzări

Sunteți proprietarul unei companii care a realizat recent că site-urile de anunturi online, cum ar fi ivu.ro, pot generara oportunități de vânzări? Informațiile furnizate într-o listă dorită sau într-un anunț de vânzare vă determină adesea să determinați dacă acel consumator este cineva care dorește sau are nevoie de produsele sau serviciile pe care le vindeți. Și mai bine este faptul că consumatorii lasă aproape întotdeauna o metodă de contact pe un site de anunturi.

Când vine vorba de generarea de oportunități de vânzări prin intermediul site-urilor online de anunturi, este important să căutați frecvent pe aceste site-uri web. Această căutare regulată este vitală pentru capacitatea dvs. de a genera clienți potențiali de vânzări și de a le transforma în vânzări reale. De ce este recomandată căutarea regulată și constantă?

Site-uri cu trafic mare

Site-urile de anunturi online sunt site-uri cu ritm rapid. Informații noi sunt adăugate zilnic. Pe unele site-uri web populare, cum ar fi ivu informațiile sunt adăugate la fiecare secunda (chiar mai frecvent în orașele mai mari). Într-un oraș mare, noile înregistrări sunt postate atât de frecvent încât o listă poate fi eliminată de pe pagina principală în doar cateva ore; prin urmare, căutarea regulată este esențială pentru a vă asigura că nu pierdeți oportunitatea de a genera clienți potențiali.

Metoda de creștere

În ultimii ani, mai mulți proprietari de afaceri au realizat potențialul site-urilor online ca generator de clienți potențiali. După cum sa menționat mai sus, o multitudine de informații sunt furnizate într-o listă simplă clasificată. Deoarece mai mulți proprietari de companii folosesc această metodă pentru a genera clienți potențiali, este posibil să observați o creștere a concurenței. Să spunem că conduceți o afacere locală de deszăpezire. Doriți să vizați proprietarii de afaceri, proprietarii de case care postează reclame dorite pentru suflante de zăpadă și așa mai departe. Cel mai important, doriți să le contactați cu pitch-ul dvs. de vânzări înainte ca un concurent să o facă.

 

Nu ai nimic de pierdut

Atunci când utilizați un site de anunturi pentru a genera clienți potențiali pentru afacerea dvs., utilizați o abordare eficientă dovedită.Cel mai mare cost este timpul tău. Vă puteți crește capacitatea de a căuta clienți potențiali achiziționând un instrument de căutare desktop care vă permite să căutați mii de site-uri web simultan pentru cele mai multe rezultate; cu toate acestea, acest lucru este opțional. Dacă creați din timp un pitch de vânzări prin e-mail, puteți petrece cincisprezece minute la fiecare patru ore efectuând o căutare pentru a găsi piața dvs. vizată și aceasta include timpul de copiere și lipire a pitch-ului dvs. de vânzări într-un e-mail. Nici o cheltuială reală nu este aici; prin urmare, nu aveți nimic de pierdut căutând clienți potențiali pe site-uri de anunturi și făcându-l des.