Un avocat ce nu poate fi invins

Sunt oameni de neinvins de catre provocarile profesionale sau de provocarile personale ale vietii. Ei reprezinta adevarate modele pentru cei din jur si si-au castigat acest statut prin modul in care au stiut sa gestioneze totul: pregatirea profesionala, munca, talentul posedat. Acesti oameni au stiu sa evolueze in orice circumstanta, chiar si in cele mai grele care pareau fara rezolvare.

Spiritul de luptator in sensul constructiv al cuvantului este necesar in multe profesii, in general in cele in care specialistul face echipa cu omul obisnuit pentru a-l ajuta sa invinga o situatie dramatica din viata lui sau sa se dezvolte.

Fac parte din astfel de cupluri profesionale: medicul, avocatul, profesorul, psihologul, pompierul. Un medic comod nu va lupta pana in panzele albe ca pacientul sau sa se simta cel putin 5 minute mai bine si sa ii prelungeasca viata cu cativa ani. Medicii-eroi isi obliga si pacientii apatici sa lupte pentru vietile lor.

Profesorul isi ajuta elevii sa se cunoasca, sa se dezvolte, sa faca fata tuturor provocarilor vietii. Pompierul, psihologul si avocatul actioneaza pentru cei care le solicita serviciile in situatii extreme, de aceea eroismul lor este mai mare.

Un avocat de neinvins reprezinta solutia ideala de rezolvare probleme penale Israel de catre avocat Samy Ilie.

Plecat din Romania in Israel, maestrul stapaneste in prezent trei limbi: romana, ebraica si engleza, fiind capabil sa exprime cele mai subtile nuante prin intermediul lor. Pentru el aceste coduri nu mai are secrete. De ce este atat de important acest detaliu? Fiindca poate dialoga cu israelieni, cu romani si cu cetatenii europeni carora le apara drepturile.

Inainte de a-i solicita serviciile multi clienti doresc sa stie ce merite are pentru a-l angaja. Samy Ilie este unul dintre acei luptatori exceptionali pentru drepturile omului carora le-a consacrat 33 de ani din viata sa, iar lupta continua. De peste trei decenii a aparut alaturi de cei pe care i-a aparat in fata instantelor penale, civile, de drept comercial, s-a prezentat la miezul noptii pentru a-i sustine pe cei anchetati de politie sau pentru a oferi consultanta celor din arest.

Prin pledoariile din fata instantei, prin construirea unei aparari solide a demonstrat ca merita cu prisosinta locul din Baroul Avocatilor din Israel.

Analizandu-i atent atat activitatea profesionala, cat si meritele si talentul, organele statului l-au numit sef al procuraturii, dandu-i in subordine 15 procurori. In aceasta pozitie, Samy Ilie a avut mult de lucru. Raspunderea sa a fost coplesitoare, dar a reusit sa aduca la indeplinire toate sarcinile profesionale pe care le-a primit.

Ca sef al procuraturii el a trebuie sa:

-colaboreze cu politia si cu toate organele de ancheta. Fara abilitati excelente de comunicare si de lucru in echipa acest lucru nu este posibil.

-decida incetarea urmaririi penale in cazurile in care acuzatia nu s-a confirmat.

-sa asigure securitatea a milioane de oameni in regiune, rezolvand  anchete grele care aveau ca tema criminalitatea, actele teroriste si atentate la siguranta statului.

Samyi Ilie ramane in istoria dreptului israelian ca fiind primul magistrat care a aplicat legea impotrica spalarii de bani.

In prezent, ar fi fost pacat sa se retraga si sa nu lupte pentru apararea drepturilor omului, avand atata experienta si fiind atat de bine pregatit din punct de vedere profesional.

Maestrul poate fi contactat usor, fie in Israel, fie din Romania pentru a interveni in Israel pentru un roman  aflat intr-o situatie limita.

La pagina oficiala de internet Si-law.ro are acces orice utilizator de internet, iar pe ea gaseste informatii utile despre:

-birourile din Romania si din Israel, adresele acestora;

-datele de contact, insotite de formulare online care pot fi completate usor si trimise si la care persoana in cauza primeste  raspuns in cateva ore;

-parcursul profesional al lui Samy Ilie:

-serviciile pe care acesta le poate oferi cetatenilor europeni la solicitarea acestora.

Un roman implicat intr-o ancheta a politiei trebuie sa il sune si sa ii solicite consultanta, mai ales ca maestrul a lucrat in domeniu si stie exact cum decurge aceasta. Samy Ilie face parte din categoria avocatilor implicati care se prezinta la locul in care este nevoie de ei, indiferent de ora sau de zi.

Comoditatea nu il caracterizeaza si acest lucru este in favoarea clientilor. El va sosi la timp si in zilele de sambata si duminica, inclusiv in zilele de mare sarbatoare, stiut fiind ca anchetele politiei nu se suspenda in zilele libere pentru alte categorii profesionale.

Delictele financiare sunt dosare grele si impun o apararea solida, bine construita de catre un avocat care cunoaste legile si mai ales care are multa vechime. Falsificarea documentelor, imigrarea ilegala, mita, traficul de influenta sunt fapte grave care pot aduce celui care le-a savarsit ani grei de inchisoare.

Detinutii romani din Israel sa nu isi piarda speranta pentru ca mai exista o cale de lupta: scrisoarea de gratiere adresata presedintelui la care maestrul va recurge. Samy Ilie nu depune armele pana nu epuizeaza toate strategiile de lupta ca clientul sau sa fie multumit.

Multe companii care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Israelului au deja abonament pentru ca au nevoie de consultanta maestrului, dar vor sa isi rezerve si cea mai buna aparare in cazul in care ar fi implicate in anumite procese.

Dreptatea valoreaza totul pentru un om fiindca ea poate fi sinonima cu libertatea, cu linistea, cu dreptul de posesie asupra bunurilor dobandite prin munca.

Samy Ilie lupta cu mijloacele legale ca romanii care apeleaza la ajutorul sau sa se simta protejati si sa priveasca increzatori viitorul.