Top 5 tunsori pentru barbati in 2020

antica studio

Barbatii au nevoie intotdeauna de tunsori care sa ii puna in valoare. O frizerie buna, care sa respecte standardele de calitate si care sa te faca sa revii mereu cu incredere, poate sa fie gasita aici: frizerie. Iar daca ai nevoie de inspiratie pentru a face alegerile potrivite pentru anul 2020, iata mai jos cateva variante pentru tine:

  • Par scurt cu breton lung

Parul scurt si foarte scurt este o varianta de tunsoare permanent la moda pentru barbati. Este ceva clasic, neputandu-se considera ca nu este potrivit. Insa ceea ce se poarta acum este varianta de tunsoare clasica, insa cu un breton mai lung, care poate sa fie aranjat, texturat, ordonat asa cum doresti tu. Te poate ajuta si hair stylist-ul tau cu idei si forme in care il poti aranja pentru a te pune in valoare.

  • Par mediu cu creasta si model pe lateral

Parul tuns mediu are nevoie uneori de ingrijire suplimentara. El trebuie aranjat in fiecare zi, insa rezultatele pot sa fie pe masura. Mai ales daca alegi varianta cu creasta pe mijloc si cu model pe lateralul capului. Creasta nu trebuie sa fie inalta, ci doar indeajuns de mare incat sa te puna in valoare si sa evidentieze si formele alese pentru modelul tau.

  • Par dezordonat mai lung

Un par dezordonat mai lung poate sa fie extrem de atragator pentru femei. El va fi admirat si vei fi in centrul atentiei cu aceasta varianta de tunsoare. Daca ai un par frumos mai lung este bine sa il ingrijesti, iar specialistii te pot ajuta cu sfaturi si pareri despre produsele potrivite pentru parul tau.

  • Coc pentru barbati si barba

Cocul pentru barbati este deja in trend de ceva timp si este aici sa ramana. Barba este accesoriul perfect, care ajuta barbatii sa isi intregeasca imaginea masculina. Va fi adorata aceasta imagine de orice barbat care prefera parul mai lung.

  • Laterale scurte si par mediu spre lung deasupra

O alta varianta mai moderna si actuala a parului simplu lung este accea a lateralelor tunse scurt alaturi de parul mediu spre lung deasupra. Astfel ca se poate aranja in multe feluri parul mai lung, inclusiv se poate strange sau face o creasta. Avand parul si scurt si lung, diversitatea unei coafuri este mai mare si poti avea mai multe imagini in functie de locul unde te duci sau de serviciul tau.

Cu alte cuvinte, poti alege orice te reprezinta, iar daca vrei sa incerci ceva nou, ai nevoie de un specialist. Daca vrei un hair stylist Bucuresti, atunci poti gasi unul aici: salon bucuresti. La Antica Studio sunt mereu oameni care vor sa iti daruiasca cele mai bune servicii din domeniu: Antica Studio. Aici o sa te bucuri de cele mai noi tendinte din zona de hair styling si o sa gasesti informatii despre cum anume sa iti ingrijesti parul. Parul este important si modul in care alegi sa il tunzi spune ceva despre preferintele tale in materie de moda si stil.