Starneste creativitatea celor mici cu Jurnalul meu trăsnit… în culori de Keri Smith

O experiență inedită, un crampei de realitate transpus pe hârtie: jurnalul meu traăsnit în culori. Într-o viață preponderant cenușie, a apărut un curcubeu de idei, o carte menită să trezească copilul din ține: Jurnalul meu trasnit in culori de Keri Smith

Artista și graficiana talentată, Keri Smith te conduce în lumea unui jurnal în care ai voie să faci orice. Colorezi, scrii, ștergi, rupi, lipești și dezlipești cu frenezie și umor, iar “jurnalul meu trasnit în culori” reflectă personalitatea ta ascunsă.

Cărțile create de Keri Smith se bazează pe conceptul de învățare dinamică și interactivitate și sunt utilizate în unități de învățământ de pretutindeni pentru a promova metodele inedite de creație. “Jurnalul meu trăsnit..în culori “ este o urmare a bestsellerului “Jurnalul meu trăsnit”, care propune o abordare complet nouă și atipică pentru un caiet cu amintiri.

Gesturile și actele senzoriale completează scrisul în sine, iar culorile înveselesc monotonia cuvintelor negre pe foaia albă de hârtie. Dacă privești lumea din alt unghi, o zugrăvești diferit iar creativitatea da naștere la idei noi. Bine ați venit la o nouă ediție a jurnalului, acum în culori spectaculoase! În interior, veți găsi solicitări pentru a picta, a sfărâma materiale pe care le transformi. Îți dezlănțui creativitatea și amesteci culori, nuanțe și texturi.

Keri Smith propune noi prompt-uri, modificate pentru a manevră creative culorile.  Benzi de hârtie, material textile, culori și nuanțe, toate alcătuiesc un univers în care ești pus să modifici și să schimbi pentru a da naștere unei noi lumi. Universul lui Keri Smith te împinge să te redescoperi, să inviți la joacă copilul din tine, să te bucuri de experiențe inedited.

“Jurnalul meu trăsnit..în culori” nu este un banal caiet alb în care înșirui gândurile zilnice. Un caleidoscop colorat și plin de fantezie, acest jurnal creat de Keri Smith aduce elemente contextuale și creative într-un joc inteligent destinat oamenilor de toate vârstele. Nu doar un jurnal pentru copii, acest caiet poate fi folosit de adulți deopotrivă, în pauzele de relaxare de la stresul zilnic dar și de persoane cu experiența vieții care își doresc momente de copilărie, de joacă și de imaginație.

Lasă-te purtat de idei noi și creative și conturează propriul jurnal în culori. Vei constată că ai ocazia unei stări de bine, o fericire secretă și luminoasă, pe care încercările și eșecurile jurnalului o țese în jurul tău. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, contează doar ce simți și ce vrei tu să exprimi.

Un cadou minunat și o idee ideală pentru toată familia, acest jurnal aduce culori și stări benefice pentru a petrece timpul liber în mod relaxat și plăcut, împreuna cu cei dragi. „Jurnalul meu trăsnit…în culori” a cunoscut deja succesul internațional, fiind vândut în milioane de exemplare. Acum ai bucuria acestui jurnal tipărit de editura Paralelă 45, pentru ca tu să intri în contact cu lumea fascinantă a ideilor lui Keri Smith. Încearcă să experimentezi și nu vei regreta momentele petrecute alături de această carte de excepție.