Seturi pahare cristal Bohemia apă cu care să îți reîmprospătezi colecția

Cristalul de Bohemia nu încetează niciodată să atragă toata atenția asupra sa atunci când vizitați un magazin de obiecte decorative. Acest minunat cristal a fost în centrul atenției colecționarilor de zeci de ani încoace. Numeroase obiecte au fost lucrate din acest cristal, cele mai des întâlnite fiind seturile de pahare. Ce tip de pahar vă încântă cel mai mult privirile?

Tipurile de pahar din cristal de Bohemia pe care le puteți întâlni într-un magazin

Există numeroase tipuri de pahare pe care le întâlniți pe rafturile și în vitrinele unui magazin de lux. Forma, mărimea și culoarea sunt primele caracteristici care atrag atenția unui client. Doar atunci când atingeti produsul respectiv, vă puteți da seama, relativ, de materialul din care aceste pahare sunt făcute.

Pe un magazin online de lux, precum este cel al firmei ClassGifts, găsiți pahare lucrate din faimosul cristal de Bohemia. Acest cristal se poate repera, în mod special, datorită strălucirii intense și a lucrătorii măiestuoase. Cu toate acestea, ce tipuri de pahare puteți achiziționa de la un astfel de magazin online?

Class Gifts își așteaptă clienții cu următoarele tipuri de pahare din cristal de Bohemia:

 1. Pahare de apă;
 2. Pahare pentru aperitiv;
 3. Pahare de bere;
 4. Pahare coniac;
 5. Pahare de șampanie;
 6. Pahare de vin (atât roșu, cât și alb);
 7. Pahare de whisky.

Paharele de cristal pentru apă sunt din nou în trend

Seturile de pahare din cristal au fost dintotdeauna o plăcere pentru ochii privitorilor. Fie că vorbim de vremurile apuse sau de era modernă, obiectele din cristal nu au încetat să farmece. Astfel de obiecte sunt seturile de pahare cristal Bohemia apă de la Class Gifts, despre care vom vorbi astăzi.

Asemenea altor magazine online, Class Gifts nu dispune doar de un singur set de pahare sau doar de un singur tip. Numeroase modele și seturi încarcă categoriile acestui magazin online, seturi precum:

 • Set de 6 pahare de 420 ml model Timesquare;
 • Set de 6 pahare de 500 ml fără picior model GRUS/MICHELLE;
 • Set de 6 pahare de 470 de ml fără picior model LARUS din sticlă cristalină cu titanium;
 • Set de 6 pahare de 350 ml model Vibes;
 • Set de 6 pahare de 350 ml model Brixton;
 • Set de 6 pahare de 350 ml model Dover;
 • Set de 6 pahare de 340 ml model Wellington.

Seturile de pahare de apă modelele Vibes, Brixton, Wellington

Fiecare set de pahare este diferit, nu doar din perspectiva design-ului și a mărimii, ci și a întrebuințării. De exemplu, deși modelul Vibes este pentru a savura o gură de apă rece, acesta este ideal și pentru a servi un cocktail. Sau dacă preferați, o limonadă rece cu puțină mentă.

Setul Brixton este asemănător setului Vibes, însă este diferit din punct de vedere al lucrăturii. Ambele modele sunt fine la atingere și potrivite pentru a servi apă din ele. Bineînțeles, pe lângă apă poate fi savurată o limonadă cu mentă și ghimbir sau un cocktail răcoros în anotimpul primăvăratic.

Ultimul, dar nu cel din urmă model din acest șir este modelul Wellington, probabil cel mai elegant model dintre toate. Gura lucrată precum deschiderea unei flori și trunchiul lung și elegant oferă imaginea vizuală a unei narcise înflorite. În continuare urmează să vă prezentăm și alte tipuri de modele de pahare.

Modelele Larus, GRUS/MICHELLE, Timesquare pentru o simplitate elegantă

Un pahar de apă este recunoscut, de cele mai multe ori, după simplitatea acestuia. Pentru ce anume are nevoie un pahar de apă să fie complex, de exemplu, din perspectiva design-ului? Anumite modele de pahare din cristal de Bohemia, pentru apă, ne demonstrează cât de elegantă poate fi această simplitate.

Modele GRUS/MICHELLE și Larus sunt un exemplu clasic al eleganței exprimate prin simplitate. Deși la o primă vedere acestea sunt simple pahare, sunt frumoase tocmai prin această simplitate. Modul în care un pahar stă comod în mână este și el un avantaj al acestor pahare considerate simple.

Un ultimul model din lista noastră de pahare este Timesquare. Cuvintele care descriu cel mai bine acest model sunt complexitate, dinamism, lux. Toate aceste modele le puteți găsi pe magazinul site-ului Class Gifts, la categoria de pahare cristal Bohemia. Cine nu și-ar dori un nou set de pahare cu care să își reîmprospăteze puțin rafturile vitrinei? Daca sunteti admiratori al cristalului de Bohemia, tot la Class Gifts gasiti si o gama foarte larga, precum o vaza de cristal, carafe de cristal, bomboniere, rame foto din cristal, si multe altele.