Rolul compartimentarii curat/murdar in cazul modelelor de vestiar metalic

vestiar metalic

Nomenclatorul meseriilor cuprinde numeroase domenii de activitate care presupun purtarea unor echipamente speciale, imbracamintea civila trebuind schimbata la locul de munca. Desi multi se axeaza mai mult pe activitatile office, unde schimbarea hainelor nu este necesara, exista un numar impresionant de angajati, integrati in sisteme din cele mai variate, care trebuie sa respecte aceasta regula.

 

Medicii, laborantii, mecanicii, personalul de pe santierele de constructii, bucatarii, chelnerii, personalul de curatenie sunt doar cateva dintre categoriile obligate sa poarte o alta tinuta la locul de munca. In aceste situatii, un vestiar metalic de la www.viamond.ro este indispensabil in unitatea respectiva.

 

Vestiare pentru domenii de activitate ce impun schimbarea imbracamintii

 

Desi aceste vestiare sunt recunoscute in primul rand pentru robustetea si durabilitatea lor in timp, compartimentarea si accesoriile cu care sunt dotate constituie avantaje uriase pentru utilizatori. Noile modele, cu un design modern, au fost realizate pentru a fi perfect adaptate tuturor activitatilor ce impun schimbarea hainelor la serviciu.

 

Peretii despartitori si utilitatea compartimentarii curat/murdar au atras atentia administratorilor si responsabililor cu achizitia pieselor de mobilier din cadrul diferitor institutii, astfel ca, modelele de vestiar metalic sunt pe un trend puternic ascendent, fiind solicitate frecvent datorita utilitatii lor.

 

Separarea hainelor prin compartimentari practice

 

Posibilitatea de a sorta si aseza separat hainele curate de cele murdare sau cele de strada de cele de la munca ii ajuta pe multi angajati sa se organizeze perfect la locul unde lucreaza. Asadar, halatele medicilor sau uniformele bucatarilor nu isi vor imprumuta mirosurile imbracamintii purtate pe strada, fiecare avand compartiment separat. In plus, fantele de la nivelul usilor si din partea superioara a vestiarului contribuie la aerisirea interiorului si eliminarea mirosurilor neplacute.

 

Compartimentarea curat/murdar este completata perfect si de raftul suport pentru palarie sau caciula, bara pentru umerase, raftul special pentru pantofi, suportul pentru prosop si cel pentru umbrela. Cu astfel de dotari, organizarea este efectuata ca la carte.

 

Modele moderne si variate

 

In oferta Viamond se regasesc 19 modele de vestiar metalic, de diverse dimensiuni, care se pot potrivi oricarui tip de spatiu, de la incaperile cu suprafete reduse la cele cu suprafete generoase. Unele modele au fost realizate tinand cont si de asigurarea posibilitatii utilizatorului de a se aseza atunci cand foloseste vestiarul, producatorii adaugand in dotarea lor o bancuta deosebit de practica. Aceste vestiare sunt foarte apreciate de cumparatori. De asemenea, kitul de picioare metalice de 100 mm, care ridica de la sol mobilierul, este foarte util, permitand curatarea spatiului de sub vestiar si facand mai usoara igienizarea incaperii.

 

Daca esti in cautarea unui vestiar metalic, poti opta pentru modele dintre cele mai variate. Vei gasi vestiare cu 1, 2 sau 3 usi si compartimentari diverse, in functie de nevoile tale sau ale personalului angajat. Interioarele pot fi dotate cu 1 pana la 4 polite, ce pot sustine o greutate de 30, 35 sau 60 kg.

 

Dimensiunile vestiarelor variaza intre 400 x 450 x 1.800 mm si 1.200 x 500 x 1.800 mm, putand fi amplasate fara probleme in orice locatie. Daca culoarea gri ti se pare prea posomorata si vrei sa optezi pentru nuante ceva mai vesele, ai la dispozitie vestiare cu usi vopsite in albastru, galben, rosu si verde. Vei aduce in acest mod si un plus de culoare incaperilor.

 

Investeste intr-un vestiar metalic si asigura un mediu de lucru civilizat angajatilor tai. Facilitatile acestui mobilier ii vor incanta pe utilizatori de la prima folosire.