Reduceri televizoare- cum aleg cel mai bun model?

De la inventarea sa, televizorul a reusit sa devina un produs indispensabil de la noi din living sau chiar din dormitor. Iar atunci cand vine vorba despre reduceri televizoare, fabricantii depasesc din ce in ce mai mult limitele tehnologiei pentru ca noi sa traim cele mai intense si mai placut e momente in fata sa.

Visezi si tu la cel mai frumos si mai performant televizor care sa tefaca sa te bucuri de cele mai frumoase imagini si sa traiesti cele mai intense emotii? Iata un mic ghid care te va ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Ce marime a ecranului sa aleg? Marimea televizoarelor este exprimata in centimetri si corespunde diagonalei sale. Poti sa alegi astfel la reduceri televizoare, modele care au intre  43 si 215 cm!

Full HD, 4k sau 4k Ultra HD? Adica cati pixeli are ecranul pe care il alegi pentru televizor. Cu cat este mai mare numarul, cu atat mai detaliate vor fi imaginile. Full HD a devenit un model standard cu 1920X1080 de pixeli. Modelele cele mai evoluate sunt si 4k, adica de 4 ori Full HD. Iar atunci cand se afiseaza 3840X2160 de pixeli este vorba despre Ultra HD.

Ecran plat sau ecran curbat? Dupa ce televizoarele cu un model plat au facut o adevarata revolutie, acum sunt din ce in ce mai populare modelele cu un ecran curbat. Pe langa efectul de wow si de estetica lor fara pereche, aceste televizoare sunt ideale pentru a reduce oboseala oculara.

Led, Oled, Quantum Dot? Despre ce este vorba? Este vorba despre diferite tehnologii care echipeaza televizoarele.

Tehnologia Led este cea mai populara si cea mai raspandita. Consumul de energie este mai mic, cu performante superioare fata de tehnologia LCD. Televizoarele care au tehnologia Oled sunt de o claritate extraordinara si ofera un contrast excelent.

Televizoarele care au Quantum Dot sunt dotate cu minuscule cristale care reflecta lumina deci restituie de minune culorile si ofera in acelasi timp un consum mai mic.

Smart Tv pentru a putea conecta televizorul la internet. Televizoarele se pot conecta la internet pentru ca tu sa poti profita de o multime de noi functionalitati. Poti intra direct pe Netflix, pe YouTube si poti instala unele aplicatii, la fel ca si la un smartphone.

Un bun procesor pentru o mai buna fluiditate. Este cel care te va ajuta sa folosesti asa cum trebuie televizorul tau inteligent, fara incetiniri. Deschizi o aplicatie si o folosesti imediat. Exact ca si pe un PC sau pe un smartphone!

Frecventa de afisare este un alt lucru important de care sa tii cont. Aceasta poate sa fie de 50 de hz, de 100, sau 200. Trebuie sa alegi un televizor care are o frecventa de macar 100hz.

O veste buna- televizoarele 8k isi fac si ele incet aparitia pe piata. Au o rezolutie de 4 ori mai mare fata de cele 4k UHD, adica 7680 X4320 deci imaginile iti vor taia respiratia, fiind de o claritate uimitoare. 4K este norma actuala, dar cu siguranta ca in curand se va ajunge la 8k.

Poti sa vizualizezi toate produsele noastre pe siteul nostru.