Recomandari pentru cada de baie freestanding

O cada freestanding adauga o nota de lux baii. Poate fi instalata oriunde in camera daca acest lucru este inclus in planificare si conexiunile de apa sunt disponibile la locul potrivit. In plus, exista mai multe optiuni ca marime si forma decat cu o cada normala. In functie de materialul folosit, pretul unei cazi autoportante poate varia considerabil. Cu ajutorul unui ghid pentru cada de baie independenta, cumparatorul poate gasi cea mai buna cada de baie.Exista diferite tipuri, cum ar fi cada cu picior si diferitele materiale. De asemenea, exista diverse avantaje ale acestora. Cateva sfaturi ar trebui sa faca decizia de cumparare sa fie cat mai simpla posibil.

Cazile de sine statatoare vin adesea in mai multe dimensiuni si forme decat cazile obisnuite. Pe de alta parte, sunt putin mai scumpe de cumparat si ceva mai complexe de instalat. Se face o distinctie intre papucul, ghearele, rolltop si cada de baie semi-free-standing. Cele mai frecvente materiale folosite pentru o cada freestanding la perete sunt acrilicul si turnarea minerala. Pe langa acestea, exista si cuve ceva mai rare si, prin urmare, mai scumpe din otel, piatra, lemn sau rasina sintetica. Greutatea cazii de baie freestanding difera in functie de materialul folosit. Inainte de a cumpara, este deci important sa se verifice daca statica podelei baii este suficienta pentru a sustine cada. Exista multe cazi de baie freestanding pe piata. Materialul folosit este un factor decisiv pentru longevitatea si greutatea cazii.

Designul unei cazi freestanding joaca un rol crucial pentru multi atunci cand aleg. Este important sa se gaseasca stilul potrivit vizual si baia perfecta. De exemplu, se poate alege dintre urmatoarele modele:

  • cada in forma unghiulara
  • cada in forma ovala
  • cada in forma rotunda
  • cada in epoca

In plus, se poate face o distinctie intre cazile autoportante cu si fara picioare. Din nou, aceasta este o chestiune de gust, dar este mai usor sa se instaleze o cada cu picioare, deoarece suprafata nu trebuie captusita. Alegerea culorilor nu se limiteaza adesea la alb. Sunt reprezentate si culori precum negru, rosu sau gri. Cazile freestanding sunt disponibile intr-o varietate de materiale. Fiecare material are avantaje diferite.

Acrilul este cel mai popular material pentru cazile autoportante. Este foarte maleabil, motiv pentru care poate lua multe forme diferite. Din acest motiv, cazile acrilice vin in multe stiluri diferite, cum ar fi mai moderne sau traditionale. Beneficiile acestuia sunt:

  • Material foarte maleabil, care face disponibile multe stiluri diferite.
  • Foarte robust si usor
  • Rezistent la pete si decolorare

Cazile din acril sunt, de asemenea, foarte robuste si usoare, ceea ce face transportul si instalarea deosebit de usoare. Acest lucru faciliteaza pozitionarea in casa si, spre deosebire de alte materiale mai grele precum piatra sau fonta, nu este necesara armatura podelei. Suprafata neteda si confortabila este rezistenta la pete si decolorare si este perfecta pentru baie. Acest lucru se datoreaza faptului ca acrilul nu are pori. O alternativa cu proprietati similare cuvei acrilice este o cuda din piatra artificiala sau rasina de piatra. In comparatie cu o cada din acril, este mai durabila, mai usor de curatat si de obicei mai ieftina.