Program non-stop si de sarbatori pentru pachete funerare complete

E minunat ca toti oamenii de pe pamant sa fie sanatosi si in viata, iar familiile sa intre in noul an complete! Doare tare de tot locul gol lasat la masa, lucrurile celui plecat departe, pe drumul cel fara de intoarcere.

Se apropie sarbatorile si lumea face provizii de alimente, de sucuri si de sticle de apa, fiindca in zilele de sarbatoare totul este inchis.

Pietile au lacate la usi, magazinele sunt pustii si familiile care au in ingrijire persoane foarte bolnave se tem ca nu cumva tocmai in zilele in care totul este paralizat, sa se intample ireparabilul.

Un deces in noaptea de Craciun? Pentru mort este bine pentru ca se spune ca in asemenea zile portile Raiului sunt deschise, iar el ajunge direct in cer. Nici pentru apartinatori nu este rau, daca s-au informat din timp despre firmele de pompe funebre care ofera pachete funerare non-stop la preturi accesibile sau gratuite.

Altfel, ei stau cu frica in san ca persoanele apropiate sa nu moara in zilele in care nu lucreaza nimeni.

Agentia Funerara Paul are insa program non-stop, multe modele de sicrie in stoc si programe funerare gratuite 100% in baza cuponului de pensie.

Apartinatorii care se confrunta cu decesul persoanei dragi in serile magice ale sarbatorilor de iarna nu au motive de ingrijorare, pentru ca specialistii firmei prezentate mai sus sunt disponibili oricand.

Indiferent de locul in care a survenit decesul, specialistii de la Agentia Funerara Paul actioneaza dupa ce acorda consultanta gratuita apartinatorilor.

Apartinatorul sa intre pe site-ul firmei de pompe funebre cu toata increderea! El poate trece in revista modelele de sicrie de la cele mai ieftine pana la cele de lux.

De asemenea, poate studia toate pachetele de servicii funerare  pentru a-l solicita pe cel care se pliaza pe dorintele si nevoile sale.

Decesul s-a produs la domiciliu? Echipa soseste in cel mai rapid timp si medicul elibereaza certificatul de constatare a decesului, apoi este preluat trupul neinsufletit, sa fie pregatit atent in sala special autorizata. Dupa toaletare are loc imbalsamarea si imbracarea, apoi asezarea in sicriul ales de familie. La solicitarea expresa a familiei, defunctul poate fi pastrat in frigiderul mortuar 24 de ore.

Este posibil ca una dintre rudele apropiate sa fie plecata peste hotare si sa nu poata veni atat de repede. Pentru persoana respectiva, inhumarea poate fi intarziata cu o zi.

Lipsa banilor nu reprezinta o problema atata timp cat decedatul a fost pensionar pentru ca organizarea inmormantarii se face gratuit, in baza cuponului de pensie.

Apartinatorii pot alege urmatoarele pachete:

-servicii funerare gratuite100% atat pentru decesele care au avut loc acasa, cat si cele care au survenit in spital

-servicii funerare cu loc de veci si groapa simpla incluse in pret, decontate in intregime de catre ajutorul de deces

-pachetul funerar  atat de economic, incat familia primeste 1000 de lei  inapoi din ajutorul de inmormantare

-servicii funerare personalizate in functie de dorintele apartinatorilor care sunt decontate partial si familiei ii ramane de achitat o suma mai mica.

Aceste combinatii permit familiei sa solicite organizarea inmormantarii celui drag conform dorintelor, cu buget restrans sau gratuit in totalitate.