Povestile linistite cu bebe incep cu „Am cumparat o bariera de protectie pentru pat!”

bariera protectie pat

Dupa cum stii, sa fii parinte este un job full time! Nici mamicile, nici taticii nu au timp sa ia o pauza de la rolul lor. Cu toate acestea, ei se pot relaxa pentru cateva secunde atunci cand stiu ca puiul lor este in siguranta si ca este ferit de orice pericol.

Daca esti parinte, intelegi foarte bine aceasta situatie si consideri ca sanatatea si siguranta copilului tau sunt prioritare. Pentru un plus de liniste si confort, trebuie sa stii ca exista cateva produse la care poti apela. Unul dintre acestea este reprezentat de o bariera protectie pat, un echipament pe cat de simplu, pe atat de util!

Conform sondajelor de piata, peste 87% dintre parinti considera ca achizitionarea unor produse menite sa previna accidentele de acasa este esentiala. Dintre acestia, in jur de 37% opteaza pentru o bariera de protectie pentru pat, menita sa elimine riscurile de accidentare la care sunt expusi copilasii care au sub 5 ani.

Printre acestea din urma se numara si cazul in care micutul aluneca sau cade din pat, ori situatia in care se loveste de colturile acestuia. Astfel de situatii nu pot fi prevenite cu ajutorul unor improvizatii, precum marginile create din pilote, perne sau paturi, ci este nevoie de un echipament de protectie, realizat de specialisti in domeniu.

Un echipament esential: iata de ce ai nevoie de o bariera de protectie pentru pat!

bariera protectie pat

bariera protectie pat

Cand sunt mici, copiii sunt caracterizati de curiozitate si de nevoia de a descoperi lucruri noi, totul completat de o energie debordanta! Datorita acestui aspect, micutii sunt predispusi sa faca numai nazbatii si multe dintre acestea duc la accidentari. In aceste momente, capul este cea mai expusa parte a corpului, iar loviturile in aceasta zona pot fi deosebit de periculoase.

Din fericire, un furnizor de incredere, precum www.buy4baby.ro, le ofera parintilor echipamente de protectie produse de branduri de incredere, recunoscute pentru calitatea accesoriilor oferite.

Daca decizi sa achizitionezi o bariera de protectie pentru pat, iata cateva dintre avantajele de care te vei bucura!

  • Bariera poate fi montata inclusiv in patul matrimonial transformandu-l intr-un loc sigur pentru somnul puiului tau;

  • Echipamentul are dimensiuni flexibile, aspect care ii permite sa devina o delimitare eficienta pentru locul de joaca al micutului;

  • Tarcul de joaca poate fi realizat conectand doua, trei sau patru bariere;

  • Datorita inaltimii ajustabile, bariera protectie pat poate fi folosita ani la rand;

  • Cel mic va putea sta in picioare pe saltea fara sa existe riscul sa cada peste bariera;

  • Desi bariera beneficiaza de eliberare rapida, aceasta are o incuietoare cu tripla siguranta – astfel, cei mici nu o pot deschide pe cont propriu;

  • Are o plasa din poliester 300D, datorita careia aerul circula corespunzator, iar vizibilitatea este permisa;

  • Plasa este confectionata din materiale din categoria polipropilenei de uz alimentar, nefiind toxica; asemanatoare cu materialul din care sunt facute biberoanele, aceasta nu reprezinta un pericol pentru etapa de varsta in care bebelusii descopera lumea folosind gura;

  • Se instaleaza rapid si simplu, fara a fi necesara utilizarea unor scule sau instrumente speciale.

Cand copiii sunt siguranta, si parintii se simt mai linistiti! Din acest motiv, achizitionarea unor echipamente de protectie nu este doar recomandata, ci chiar esentiala!