Operatie de rinoplastie

rinoplastie

Marimea si forma nasului pot fi corectate rapid prin rinoplastie. In cateva minute sau ore, depinde cat dureaza operatia si cat de complexa este, deviatiile de sept si orice deformari nazale sunt corectate. Doua sunt modurile in care se poate interveni asupra problemelor din zona nasului, prin rinoplastie deschisa si prin rinoplastie inchisa. La baza interventiilor se afla indepartarea unei bucati din cartilajul osos si a tesuturilor, a pielii care se afla in zona nasului.

Operatie rinoplastie

Cand e vorba de rinoplastia deschisa se fac incizii interne la nivelul nasului si a zonei care separa narile, dupa ce se da laoparte pielea se intervine asupra cartilajului si asupra osului. Toate inciziile facute sunt fine, dispar rapid si nu lasa semne. Vizibilitatea asuora nasului e mai buna daca se va face rinoplastie deshisa, structurile anatomice sunt clare si usor de accesat, de operat, diagnosticul pus este unul mult mai sigur, orice manevra chirurgicala nu prezinta riscul de distorsionare nazala. Sunt vizate forma si structura nasului in timpul operatiilor de rinoplastie deshisa.

La rinoplastiile inchise corectarea defectelor nasului se face doar intern, asta inseamna ca nu apar urme exterioare dupa operatie. Inciziile sunt facute rapid in nari, se ridica pielea si se corecteaza toate defectele gasite.

Nu avem edem nazal mare, umflaturile si orice urme ale interventiilor sunt minore, nu exista cicatrici externe, operatia se finalizeaza mai rapid si fara complicatii. Cu toate astea avem vizibilitate redusa in timpul operatiilor si miscari necesare care pot deforma nasul, daca avem si rinoplastie secundara s-ar putea ca operatia de rinoplastie inchisa sa nu fie suficienta.
Prin rinoplastiile deschise de scurteaza, subtiaza, indreapta, micsoreaza nasul, se intervine si asupra tesuturilor moi de la nas, daca pielea este groasa nu se vor observa semnele interventiilor chirurgicale, prin cele inchise se pot corecta mai mult probleme structurale punctuale

.
Operatiile dureaza in jur de 1-2 ore, sunt efectuate sub anestezie, pregatirea pentru ele presupune incetarea oricaror tratamente cu aspirina si anti-inflamatoare pentru a creste sansele de reusita ale operatiei si ale refacerii de dupa interventia chirurgicala.

Rinoplastie Turcia

Deschisa sau inchisa, rinoplastia se poate efectua in conditii optime in Turcia, in clinici si spitale de renume, cu medici cu experienta care stiu foarte bine ce au de facut. Clinica Ensar Duman va poate ajuta sa ajungeti mai rapid in Turcia pentru rinoplastii, prin intermediul turismului medical.

Asistenta permanenta si consultanta de calitate, oferita de specialisti, analiza fiselor medicale de catre medicii turci care vor efectua operatiile inainte de plecare, asigurarea celor mai bune conditii in spitalele partenere, iata doar cateva avantaje ale turismului medical.

Ensar Duman are o echipa de specialisti cu experienta care poate indruma orice pacient spre cele mai bune alegeri din punct de vedere medical, toate clinicile sau spitalele din Turcia au fost evaluate si alese doar in baza rezultatelor excelente in domeniul chirurgiei estetice. Clinica Bucuresteana are contracte cu cele mai bune unitati medicale din Turcia, dupa operatii se poate vizita si Istanbulul, un oras care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Fiecare interventie realizata in Turcia costa si cu 50% mai putin fata de una similara din tara, Turcia este recunoscuta pentru raportul calitate-pret excelent.
Ambele tipuri de operatii se pot efectua in Turcia, medicii care se vor ocupa de ele sunt pregatiti sa intervina in orice situatii, au sute de operatii la activ si sunt alesi in functie de expertiza si de siguranta pe care o afiseaza in timpul interventiilor din unitatile medicale unde lucreaza.

Daca alegeti Turcia pentru rinoplastii veti avea si o vacanta perfecta din toate punctele de vedere si veti reveni in tara fara probleme la nivelul nasului.