O companie care alunga daunatorii din spatiul oamenilor

Exista bariere clare intre mediul oamenilor si cel al plantelor, pasarilor, animalelor si insectelor, cu toate ca si oamenii patrund in mediul celorlalte vietuitoare, dar si ele patrund din curiozitate, din interes sau accidental in mediul oamenilor.

Explorarea este reciproca, iar insectele care vin si pleaca la timp din casa nu patesc nimic. Inconvenientele apar cand se instaleaza in arealul omului si incep sa se inmulteasca si pun stapanire pe tot. Din cauza roiurilor de muste, perdelele imaculate se fac cu picatele. Gospodinele se supara cand vad gandaci pe masa, trecand peste farfuriile albe si ca niciun aliment din bucatarie nu mai este sigur. S-au luat capuse pe picioarele copilului de pe iarba din fata casei?

Este timpul sa se solicite o dezinsectie specialistilor companiei 3d-deratizarecompleta.ro. Gandacii vin din gunoaie si aduc microbi pe intreg corpulul lor minuscul cu care se ating de obiectele din bucatarie, de pardoseala si de alimentele gasite pe masa. Ei nu ciupesc, dar nu este deloc bine sa intre in contact cu lucrurile oamenilor si cu alimentele pe care le consuma acestia.

Capusele sunt si mai rele, fiindca se infig in piele si sug sangele, umflandu-se asemenea unor baloane. In locul in care s-au fixat produc usturimi, mancarimi, semn ca au introdus si microbi. Multi le trag cu penseta sa scape de parazitii ce s-au infipt in carnea lor, altii incearca sa le traga cu unghiile sau sa puna spirt pe ele, cert este ca se recomanda sa fie extrase de catre un medic specialist care va dezinfecta atent si locul respectiv. Capusele stau in iarba si sunt multe in perioadele ploioase. Ele se agata de orice: de caini, de pisici si asa ajung in casa.

Tocmai de aceea, la prima aparitie a unei capuse se impune efectuarea unei dezinsectii atat in afara imobilului, cat si in casa. Programarea se poate face online, telefonic sau expediind un e-mail la adresa de pe site, dar exista si un formular online ce poate fi folosit cu succes.

Locuinta omului atrage daunatorii ca un magnet datorita faptului ca hrana poate fi procurata fara absolut niciun efort.

De aceea vin mustele si viespile. Un sirop dulce si aromat, cateva cristale de zahar scapate pe jos atrag viespile, mustele care nu se mai dau duse, vazand ospatul. Soarecii vin si ei dupa cereale, dupa fructe,  dupa resturi de carne si firimituri de paine si se bucura ca au cu ce isi tine in forma dintii ascutiti.

Dar si rozatoarele aduc colonii de microbi in case si produc pagube insemnate.

Cand se inmultesc necontrolat, in special in casele vechi si parasite sau in fabrici dezafectate, in urma lor raman mormane de tocatura cu miros specific.

Specialistii de la 3d-deratizarecompleta.ro au declarat razboi tuturor intrusilor care vin sa se stabileasca in casele oamenilor, in curtile sau in birourile lor.

Lupta s-a perfectionat, fiindca este dusa de peste un deceniu. Programul de lucru s-a prelungit. Oamenii in combinezoane albe, cu masti de protectie si cu echipamentele moderne in mana pot fi vazuti la datorie de luni pana vineri, incepand cu ora 8 si pana la ora 20. El alearga neobositi si indreapta jetul de substante nocive catre cele mai ascunse locuri pentru a indeparta intrusii din arealul uman.

Pentru ca este atat de mare cererea, programul de lucru se desfasoara si sambata de la 8 la 16. Aceeasi companie a adaugat in lista serviciilor si dezinfectie Covid, procedeu prin care se distrug atat virusii, cat si bacteriile si ciupercile dintr-o zona prin intermediul cetii uscate care nu deterioreaza obiectele din jur.

Asemenea igienizari complete ale locuintelor, spitalelor, birourilor si institutiilor sunt necesare periodic, de aceea managerii ar trebui sa aiba contracte ferme cu aceasta companie. In supermarketuri, in special in depozitele din spate care nu se vad pot sa apara oricand musafiri nepoftiti care trebuie sa fie alungati.

Cand cumparatorii sunt invadati in casele lor de muste, de tantari si de gandaci sunt indreptatiti sa se intrebe oare cum de locurile pline de mancare sunt perfect curate si insectele nu intra pe usile marilor magazine?

Raspunsul este simplu: dezinsectiile, deratizarile si dezinfectiile periodice mentin spatiul curat si oamenii care stau sau lucreaza in el perfect sanatosi.

Este bine ca specialistii in deratizare, dezinfectie si dezinsectie se deplaseaza si in alte orase in afara sectoarelor Bucurestiului si in Judetul Ilfov, unde isi desfasurau activitatea la inceput. Ei au inteles ca se impune sa isi extinda raza de actiune, adaugand orasele: Pitesti, Giurgiu si Ploiesti in lista destinatiilor unde se deplaseza echipa sa ofere serviciile solicitate de clienti.

Intre oameni si insecte si rozatoare trebuie sa existe bariere sigure, precise. Cand un imobil a fost deratizat atent, multa vreme soarecii nu vor mai calca in locul acela si toata lumea va fi pe deplin multumita.

O casa linistita este aceea in care nu se aud bazaitul mustelor, tiutitul suparator al tantarului si chitaitul soarecilor. Estre frustrant sa fie cineva obosit, sa aiba nevoie imperioasa de somn si sa nu poata inchide ochii din cauza acestor zgomote!

Persoanele care au probleme cu insecte nepoftite care au pus stapanire pe casa lor sau cu rozatoare care produc pagube mari, sa solicite serviciile potrivite telefonic pentru ca primesc un raspuns pe loc la cererea lor. Preturile incep de la 150 de lei, dar linistea casei si sanatatea celor care stau in ea valoreaza mult mai mult.

Datele de contact sunt pe site, echipa pregatita mereu sa intervina, asadar daunatorii vor fi indepartati de casa si viata va fi la fel de frumoasa ca pana la vizita lor nefasta.