Nu mai stii cum sa scapi de buruieni? Aplica tratamentele cu erbicide si pune capat acestui calvar!

erbicide

Buruienile iti agaseaza plantele din gradina si nu le mai faci fata? Trebuie sa gasesti urgent o solutie pentru a scapa de acestea? Tratamentele cu erbicide te pot ajuta sa eliberezi suprafetele dorite de sub actiunea acestor factori de stres.

Substantele chimice pot fi utilizate in numeroase situatii, ca de pilda atunci cand este vizata curatarea unui teren viran in vederea facilitarii inceperii proiectelor de constructii sau pentru curatarea suprafetelor agricole. In magazinul online www.plantmaster.ro exista o gama complexa si variata de produse cu rol in combaterea buruienilor, cu actiune totala sau selectiva, pe care le poti utiliza cu succes oricand este necesar.

Cauti o solutie radicala? Apeleaza la spectrul de erbicide totale!

Una dintre masurile cele mai drastice la care poti apela pentru combaterea ierburilor nedorite, este aplicarea substantelor cu efect total. Acestea sunt indicate doar atunci cand se urmareste eliminarea completa a buruienilor de pe o anumita suprafata si se recomanda doar pentru solurile pe care nu se cultiva nimic in anul respectiv!

Pauza de insamantare a terenului pe care se administreaza este obligatorie! Tratamentele cu actiune totala se aplica si pe suprafetele necultivate, precum caile ferate, marginea soselelor, aleile din curti sau spatiile cotropite de vegetatia nedorita. Iata cateva produse care te vor ajuta sa scapi de buruieni!

Barbarian Super este un produs frecvent achizitionat din aceasta categorie, cu rezultate excelente. Acesta combate toate buruienile rasarite, ca de pilda pirul tarator, iarba campului, iarba mare, samulastra de cereale, buruienile dicotile perene si buruienile monocotile si dicotile anuale.

erbicide

erbicide

ROUNDUP controleaza perfect toate speciile de buruieni anuale si perene. Este un produs recomandat pentru culturile de floarea-soarelui, avand foarte multe segmente de aplicare. Buruienile tinta sunt pirul (Agropyron repens), costreiul (Sorghum halepense), palamida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis) si pirul gros (Cynodon dactylon).

Clean Up Xpert este un erbicid total cu actiune sistemica si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros specific. Se aplica postemergent, in vegetatie, cand buruienile sunt rasarite in proportie de peste 70% si au inaltimea optima de 20-40 cm. Buruienile combatute sunt monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene, ca de pilda palamida (Cirsium arvense), costreiul din rizomi (Sorghum halepense) si volbura (Convolvulus arvensis).

Vrei sa elimini doar buruiana vizata? Opteaza pentru erbicide selective!

Produsele selective protejeaza planta de baza, eliminand doar ierburile daunatoare si sunt recomandate in cazul cerealelor si legumelor, precum ardeii grasi, cartofii, ceapa, conopida, fasolea, rosiile, morcovii, varza, vinetele, pepenii verzi, sfecla de zahar, porumbul, floarea soarelui si arbustii (zmeur, mur, afin si coacaz).

In functie de tipul lor, substantele selective sunt preemergente si postemergente. Cele preemergente se aplica inainte de rasarire, pentru a exclude riscul ca recolta sa fie sufocata de buruieni, in timp ce solutiile postemergente se aplica in fazele de vegetatie ale culturilor. Iata cateva dintre cele mai vandute erbicide selective!

Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor.

ADENGO 465 SC este un produs preemergent si postemergent timpuriu folosit pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului.

MERLIN DUO este, de asemenea, un produs preemergent si postemergent care actioneaza radicular, buruienile fiind distruse chiar dupa rasarire.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate ai la dispozitie o gama extinsa de erbicide! Consulta oferta completa de produse si alege in functie de nevoie, formula cea mai potrivita!