Norocosul cursant al clubului Dancevision danseaza cu un profesionist

Balerina este la fel de gratioasa ca un fulg de zapada. Ea merge pe varfuri, face o pirueta, ridica bratele expresiv si imita gratia frunzelor cand plutesc in bataia vantului, gratia pufului de papadie care pluteste peste inaltimi.

Ochii tuturor spectatorilor o privesc cu admiratie. E o minune, pare coborata din cer, sa ii bucure pe pamanteni. Rochia ei o pune in valoare, fiindca si ea este delicata. Cu parul prins, cu ochii stralucitori datorita placerii cu care daruieste dansul ei celor din jur balerina este o veritabila zeita.

Multi dintre spectatori si-ar dori sa fie asemenea ei, sa se miste cu aceeasi gratie, nestiind ca ea si-a jertfit copilaria, sa se miste in acest mod pe muzica.

Ea este un model pentru alte fetite care o admira. A doua zi vor plange in hohote sa fie si ele duse la balet.

Printre spectatori sunt si dansatori care doresc din toata inima sa o aiba ca partenera de dans pe mica balerina. Dansatorii profesionisti sunt ravniti pentru tinuta lor, pentru modul in care se misca de multi spectatori care si-ar dori sa danseze cel putin o data cu un profesionist. El poate sa isi conduca partenerul catre culmile perfectiunii. Este ca atunci cand un cantaret profesionist canta alaturi de un amator, sa il ajute sa isi invinga emotiile si impreuna ofera un moment de calitate.

Cursantii care vin la clubul Dancevision si solicita serviciul danseaza cu un profesionist au onoarea sa aiba asemenea parteneri de exceptie.

Invata sa dansezi cu un profesionist reprezinta lectia ideala de dans, fiindca instructorul nu prezinta numai teoretic miscarile, ci le executa alaturi de elevii sai. Oamenii gresesc cand solicita alti oameni sa ii invete sa danseze si nu merg la profesionistii care executa totul fara greseala.

Clubul este asa de generos, incat primeste cursanti de la cele mai fragede varste pana la cele mai inaintate, instructorul straduindu-se ca toti studentii sa tina pasul cu ceilalti.

Dansul mirilor nu poate fi pregatit cu amatori in ale dansului, fiindca trebuie sa fie perfect!  Sute de ochi sunt atintiti asupra mirelui si miresei si vor evalua momentul lor. Ei sunt cei care deschid ringul de dans  si misiunea lor nu este sub nicio forma usoara, fiindca:

-sunt coplesiti de emotii;

-rochia miresei este incomoda, iar mirele trebuie sa tina cont de ea;

-nu se admit erori;

-dansul trebuie gandit bine, astfel incat sa se combine cu efecte speciale;

-muzica sa fie bine aleasa.

Toate aceste cerinte se bifeaza in timp. Nu exista pereche care sa danseze perfect dupa o sedinta sau doua sedinte, ci sunt necesare cel putin 6 sedinte de pregatire intensa. Cele 6 sedinte costa 150 de euro, dar efortul financiar merita. Ceea ce invata perechea in cadrul acestor sedinte va folosi intreaga viata. Dansul mirilor isi va pune amprenta asupra lor. Se vor duce la alte nunti, vor participa la petreceri, iar cand se vor afla pe ring, isi vor aminti tot ce au invatat de la instructorul lor.

Profesionistul stie sa invete dansatorul care sunt gesturile in timpul invitatiei la dans, cum este condusa doamna catre ring, care este pozitia corecta a dansatorilor in timpul dansului. Partenerii trebuie sa isi acorde reciproc intreaga lor atentie, fiindca asa se cade. Multi nu dau importanta manierelor din timpul dansului, dar ele spun totul despre cultura si sensibilitatea dansatorilor.

Din pacate, exista scene de la sfarsitul dansului care lasa un gust amar si umplu sufletele de tristete. Barbatul a dansat cu doamna, muzica s-a terminat, dansul s-a sfarsit, iar el ii intoarce spatele, o lasa pe scena si pleaca, fara sa ii adreseze un cuvant.

Exista si dansatori buni, dar executa miscari care necesita sa fie rafinate. Si aceasta categorie are nevoie de instructori speciali. Sigur este gresita opinia conform careia dansul inseamna sa dea cineva din maini si din picioare pentru ca nu este asa! Miscarile trebuie sa fie pline de eleganta ca dansatorul sa nu iasa in evidenta in sensul negativ al sintagmei.

Un dansator profesionist formeaza cursantilor deprinderea de a avea in minte propria coregrafie dupa care danseaza. Dansatorii pot avea un stil personal de dans, dar acesta sa nu fie in discrepanta cu stilurile celorlalti dansatori.

Site-ul clubului de dans infiintat in anul 2006 este accesibil tuturor celor care poseda dispozitive conectate la internet. Site-ul este bine structurat si contine toate informatiile necesare referitoare la:

-organizarea grupelor;

-cursurile oferite, dar si toate celelalte servicii;

-programul si tarifele;

-beneficiile pregatirii dansului mirilor cu un profesionist;

-datele de contact cu ajutorul carora se pot face programarile.

Un site frumos si util atrage multi vizitatori, asa este Dancevision. Alaturi de articolele utile sunt postate si poze de la cursuri ca vizitatorii site-ului sa inteleaga calitatea lectiilor de dans din acest club.

Dansul modern ofera libertate dansatorilor, dar si acestia trebuie sa detina regulile minimale pentru a se incadra in ansamblul vizual al dansului general.

Privitorii rand de cei care danseaza stangaci, dorind ca in acest mod sa iasa din anonimat.  Tinerii au nevoie sa danseze, fiindca multi isi gasesc perechea in discoteca. La fel era si in trecut, tinerii mergeau la hora, dansau, isi potriveau pasii, apoi isi dadeau seama ca nu mai pot trai separati.

Dansul este forma de socializare, arta si o forma de manifestare a curtoaziei sau chiar a iubirii. Oamenii care sunt dusmani sau nu se suporta nu pot dansa impreuna. Partenerii de dans trebuie sa se respecte reciproc si sa se simpatizeze. La clubul Dancevision, cursantii au la dispozitie profesionisti care sa ii initieze in tainele dansului!