Noile telefoane iPhone 13 sunt pe lista de cadouri a celor care iubesc brand-ul Apple!

Acum este posibil pentru fanii brand-ului Apple sa comande direct de la Quickmobile noile iPhone13, telefoane care erau foarte asteptate inca de cand au fost anuntate. Aceste noi modele de smartphone de la Apple prezinta cel mai puternic procesor de pana acum pentru astfel de device-uri. De asemenea, tehnologia a facut posibil si un display mai luminos, avand culori mai puternice si mai naturale.

Tehnologia 5G va fi prezenta in toate cele 4 modele de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max.

Modelele iPhone 13 variaza in mai multe moduri cheie. In primul rand, dimensiunea stocarii. Nu numai ca stocarea initiala a iPhone 13 este impresionanta – modelul standard si Mini fiind oferite in optiuni de 128 GB, 256 GB si 512 GB – dar stocarea Pro si Pro Max este de-a dreptul imensa. Puteti obtine unul dintre modelele Pro cu un spatiu de stocare enorm, de pana la 1 TB.

Toate cele patru versiuni ale iPhone 13 sunt mai groase si mai grele decat omologul lor din gama de anul trecut, dar vin cu o crestatura mai mica. Apple a inclus un ecran cu crestaturi pe fiecare iPhone inca de la iPhone X 2017, ca loc pentru camera selfie. In martie, Kuo a prezis ca iPhone 13 va avea o crestatura mai mica decat predecesorii sai. La eveniment, Apple a confirmat ca crestatura iPhone 13 este cu 20% mai mica decat era pe iPhone 12.

Modelele iPhone 13 Pro si Pro Max au ambele un ecran de 120Hz. Numarul de hertz pe care il poate afisa ecranul unui telefon se refera la numarul de cadre pe secunda, care determina cat de rapid si neted se simte ecranul atunci cand derulati prin aplicatii si pagini web. Cu toate acestea, modelele standard si Mini nu au afisajul de 120Hz.

Gama de iPhone 13 are cateva noi actualizari ale camerei, inclusiv adaugarea modului cinematografic si a fotografiilor macro.

IPhone 13 si iPhone 13 Mini de la Apple au doua camere imbunatatite de 12 megapixeli cu un obiectiv de 12 megapixeli mai lat si ultra-larg. IPhone 13 Pro si Pro Max au trei camere noi spate, cu un obiectiv de 12 megapixeli latit, ultrawide si teleobiectiv.

Marea realizare a celor de la Apple pentru noile modele iPhone13 este  noul procesor A15 care are doua nuclee de procesare de inalta performanta si patru nuclee de inalta eficienta pentru sarcini de fundal care pot rula fara a pierde la fel de multa energie a bateriei. Apple spune ca sunt mai rapide si sunt sustinute de o noua unitate de procesare grafica (GPU), un motor neuronal de performanta mai mare pentru sarcinile de invatare artificiala si un nou procesor de semnal de imagine pentru anumite aspecte importante precum reducerea zgomotului fotografic.

Cei care asteapta cu nerabdare sa cumpere aceste noi modele o pot face folosind magazinul Quickmobile.ro pentru a beneficia de preturi avantajoase si transport rapid oriunde in tara!