Motive pentru a alege cazare in regim hotelier si nu un hotel, in viitoarea ta vacanta

Unul dintre cele mai bune lucruri atunci cand mergi in vacanta sta in cautarea locului ideal pentru a dormi. Oricare ar fi scopul calatoriei, este important sa diferentiezi motivele pentru care alegi un apartament si nu un hotel.

Motive pentru a alege un apartament si nu un hotel

  1. Un apartament este de obicei mai mare:

Un apartament are de obicei mai mult spatiu si camere, depinde de tipul de calatorii pe care le faci, singur, ca un cuplu sau ca o familie, fiecare apartament se adapteaza perfect la nevoile oaspetelui. Exista optiuni cu 2 dormitoare, 1 sau 2 bai, apartamente LOFT, printre altele. Spre exemplu, poti vede aici oferta de cazare in regim hotelier Sector 3, pentru Bucuresti. Vei observa ca sunt numeroase variante disponibile pentru capitala.

  1. Poti gati sau poti lua micul dejun rapid:

Toate apartamentele in regim hotelier au bucatarii complet utilate, unde poti gati ori de cate ori vrei sau daca motivul calatoriei este pentru afaceri poti face mic dejun rapid. Nu iti face griji cu privire la cumparaturi, apartamentele au supermarketuri in apropiere si, de asemenea, optiuni de livrare.

  1. Un apartament este intotdeauna echipat cu o masina de spalat:

Atunci cand calatoresti pentru afaceri, in familie sau pentru cateva zile, este un plus sa ai o masina de spalat. Poti pleca cu hainele curate fara costuri sau facturi suplimentare. Intr-un hotel nu ai de obicei o masina de spalat in acelasi spatiu.

  1. Mai multa confidentialitate:

Apartamentele sunt in cladiri de regula in blocuri de cateva etaje si au de obicei maxim 4 apartamente pe etaj, ceea ce ofera o mai mare intimitate.

  1. Flexibilitate in alegerea locatiei:

Apartamentele sunt amplasate strategic, in diferite parti ale orasului pentru a se adapta la nevoile fiecarui oaspete.

 Sejururi mai lungi

Cat timp vei fi in aceasta noua destinatie de vacanta? Daca raspunsul este mai mare de o saptamana, este posibil sa incepi sa iei in considerare optiunea de a sta intr-un apartament.

Pentru sejururile considerate mai lungi de regula, apartamentele sunt mai putin costisitoare si au mai multa predisponibilitate decat hotelurile.

Indiferent de durata sejurului, un apartament va insoti intotdeauna mai bine toate aspectele vietii, intr-un singur loc.

Este adevarat ca atat apartamentul, cat si hotelul au un pat, o baie si chiar cele mai multe dintre ele o zona mica pentru a lucra, dar in caz contrar un hotel si un apartament nu sunt foarte asemanatoare. In al doilea rand veti avea o sufragerie, probabil o zona separata de dormit si ca o camera de zi, mult mai mult spatiu de depozitare si o bucatarie proprie. In ea va puteti bucura de un mic dejun, puteti pregati retete traditionale cu mancarea cumparata din piata locala a noului oras sau puteti face o pizza coapta, rapid.

Va puteti simti ca un localnic

Sederea in aceeasi cladire ca si alti localnici din zona este un alt mare avantaj. Cu aceasta, posibilitatea de a parasi apartamentul si de a va simti parte a orasului va va ajuta sa va implicati mai mult in rutina locala si sa faceti o calatorie de neuitat.