Meriti ce e mai bun – alege cafea Julius Meinl de la H2On!

Julius Meinl este un brand de cafea, ceai si produse aferente care se bucura de apreciere in toata lumea. Povestea de succes a inceput in Viena si continua pana in ziua de astazi, deoarece iubitorii de cafea aleg cu incredere Julius Meinl de fiecare data cand vor sa experimenteze o bautura intensa, cu aroma inconfundabila.

Daca vrei sa te bucuri de cea mai buna cafea Julius Meinl, dar si de ceaiuri sau espressoare profesionale, ai nevoie de H2On, un serviciu unic in Romania. Aici vei gasi nenumarate promotii, oferte si reduceri, destinate persoanelor fizice si juridice, toate menite sa te ajute sa ai parte de o experienta inedita. In plus, H2On ofera apa la 19 litri sub brand propriu, recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa.

Astfel, daca vrei sa ai parte de cea mai buna apa, cafea sau ceai, dar si de espressoare si dozatoare de apa premium, poti apela cu incredere la H2On. Iata doar cateva dintre ofertele pe care le ai la dispozitie!

Pentru persoane fizice:

  1. In momentul in care achizitionezi un espressor Julius Meinl Cino, primesti cadou 8 cutii a cate 10 capsule de cafea JM Inspresso. Aparatul de cafea combina cu succes designul functional, aspectul elegant si utilizarea simpla.
  2. Pachetul include 2 cutii de cafea capsule Julius Meinl Inspresso, 2 cutii de ceaiuri JM, dar si 2 bidoane cu apa H2On, totul redus cu 4% fata de pretul initial.
  3. Achizitionezi 2 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl, 2 bidoane cu apa H2On si beneficiezi de o reducere de 5%.
  4. Bucura-te de o reducere de 6% in momentul in care comanzi 3 cutii capsule cafea JM Inspresso si 3 bidoane cu apa H2On.
  5. Ai posibilitatea de a achizitiona 4 cutii de capsule cafea Julius Meinl si 4 cutii de ceai, alaturi de 3 bidoane cu apa H2On, totul redus cu 4%.

Pentru persoane juridice:

  1. Pachetul contine 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl si 3 bidoane cu apa H2on.
  2. In pachetul destinat companiilor sunt incluse 3 bidoane cu apa H2On, 2 cutii cu ceaiuri la plic JM si 4 cutii cu capsule cafea JM Professional.
  3. Profita de oferta si achizitioneaza 8 pungi de cafea boabe Cremcafe Trieste, 3 cutii de ceai, 4 bidoane cu apa H2On, totul la pret redus.
  4. Alege 4 cutii cu capsule cafea Julius Meinl Professional si 2 bidoane cu apa H2On si bucura-te de calitatea superioara a produselor si serviciilor H2On la preturi convenabile!

Bidoanele cu apa H2On la 19 litri sunt oferite gratuit in custodie si trebuie returnate odata ce au fost consumate. De asemenea, trebuie sa stii ca H2On ofera livrare in aceeasi zi in care ai efectuat comanda prin flota proprie de masini si iti pune la dispozitie un serviciu de mentenanta, dar si o linie de relatii cu clientii.

Insa avantajele nu se opresc aici! Ai posibilitatea de a inchiria un espressor Julius Meinl Dr Coffee F11 daca achizitionezi 8 pungi de cafea Cremcafe Trieste pe luna. Totodata, poti opta pentru un espressor Espressor Julius Meinl Saeco Area branded, oferit in momentul in care cumperi 4 cutii capsule cafea lunar. In prima luna in care primesti espressorul beneficiezi de bidoane cu apa H2On oferite gratuit, 3 pentru Dr Coffee F11 si 2 pentru Saeco Area branded.

Aparatele de cafea si bidoanele sunt oferite in custodie, ceea ce inseamna ca tu te poti bucura de functionalitatile acestora, insa ele raman proprietatea H2On. Daca vrei sa pastrezi espressoarele, nu trebuie decat sa repeti comanda minima in fiecare luna. Oferta este disponibila doar pentru persoane juridice. Descopera mai multe promotii si oferte accesand platforma online H2On, un serviciu unic pentru pasionatii de cafea, ceai si apa de calitate premium!