Mergi la o petrecere la club? Verifică ce piese vestimentare să alegi!

Mersul în club este o oportunitate de a te distra cu prietenii și de a întâlni oameni complet noi. Ringul de dans este un loc în care te poți răsfăța cu un pic de nebunie controlată și poți străluci în creații atrăgătoare. Niciun stil nu se poate lipsi de accesorii, așa că în acest articol îți sugerăm cum să completezi look-ul tău de club.

Dress code – prezent și la petrecere!

Merită să începi cu faptul că, cluburile pot selecta oaspeții în funcție de îmbrăcămintea lor. În acest caz, trebuie să verifici ce ținute sunt acceptate și care va fi un obstacol pentru intrarea în club. Cluburile justifică o astfel de soluție având grijă de selecția oaspeților potriviți – la urma urmei, ei sunt cel mai mare atu la eveniment. Indiferent de ceea ce crezi despre selecție, trebuie să îți  amintești despre aceasta în spațiile în care se aplică astfel de reguli.

Accesoriile – cum se poartă?

Alegerea accesoriilor depinde de natura stilului tău. Hainele și coafura vor dicta dimensiunea și tipul de bijuterii, genți și pantofi – de exemplu, nu purta cercei mici dacă aceștia se ascund sub părul ondulat lăsat liber. Pe lângă asortarea ținutei tale, principiul de bază în alegerea accesoriilor ar trebui să fie vizibilitatea. Accesoriile sunt pentru a sublinia aspectul, iar pentru a-și putea face treaba, trebuie să fie vizibile. Din acest motiv, nu merită să alegi un pandantiv mare, împodobit, dacă îți alegi  o bluză bogat brodată, care este ea însăți un ornament în sine. În acest fel, nu îți  „încărca” decât aspectul. După ce ai ales hainele și pantofii, merită să stai în fața oglinzii și să umpli  „spațiile goale” din styling. O rochie cu umerii goi trebuie asortată cu brățări și cercei originali. Topurile decoltate pot fi completate perfect cu un pandantiv sau un colier lung – bineînțeles, dacă nu preferi un stil minimalist.

Bijuterii și cercei – strălucind în contrast

În timpul unei petreceri în club, merită să profiți de faptul că interiorul va fi iluminat cu lumină artificială, care scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale bijuteriilor. Principiul de bază al alegerii acestor accesorii este să contrasteze cu hainele. Rochia clasică „little back dress” se va potrivi perfect cu accesoriile argintii și aurii, în timp ce în cazul unei cămăși albe merită să alegi accesorii lucioase, metalice. Nimic nu stă în calea alegerii bijuteriilor de o culoare asemănătoare pentru o rochie aurie, cu paiete, dar trebuie să ții  cont că accesoriile vor fi mai puțin vizibile. Când mergi la club, merită să îți amintești  că nu trebuie să porți neapărat bijuterii de sute sau mii de lei. Imitațiile disponibile pe piață îți vor permite să arăți grozav fără teama de a pierde un cercel scump.

 

Poșeta – un must have pentru femei

Este imposibil să ieși din casă fără câteva lucruri mărunte. Telefonul, rujul sau șervețelele ar trebui să te însoțească peste tot, însă, nu întotdeauna ai ocazia să lăși poseta în cutie sau în vestiar. Din acest motiv, merită să alegi poșete de damă cu curea sau pliculețe pe care le poți lua cu tine. În acest fel, vei  păstra libertatea de mișcare pe ringul de dans și nu te vei îngrijora pentru lucrurile tale.