Mănușile, accesoriu din altă epocă? Nici pomeneală! Te convingem imediat și îți oferim și un cod reducere about you

Pentru a avea grijă de mâini, este esențial să (te) porți (cu) mănuși. Modul în care le folosești spune ceva despre ține. Mâinile noastre sunt expuse continuu. Le folosim tot timpul și totuși le neglijăm. Când este frig sau când facem curățenie, purtarea mănușilor le salvează de multă suferință. De aceea îți și oferim un cod reducere about you că nu cumva să mai ai motiv că să le mai neglijezi.

În căutarea căldurii sau a mobilității

Pentru unii, mănușile permit o mobilitate mai mare. Dacă luăm exemplul celor de ski, este mult mai ușor să pui o curea de încheietură sau să atașezi din nou schiurile atunci când ai mai degrabă mănuși.

Pentru alții, mănușile oferă confort mai presus de orice. Păstrează mâinile calde și sunt mai ușor de îndepărtat. Există mănuși cu ecran tactil, mâinile sunt complet acoperite și puteți utiliza telefonul mobil fără probleme.

Rafinament înainte de toate

Accesoriu de iarnă, mănușile din piele oferă o notă mai elegantă bărbaților. Mănuși de oraș sau mănuși pentru șofat, există diferite tipuri de piele și stiluri.

Calitatea pielii este un factor determinant la cumpărarea unor mănuși. Așadar, alocați-vă timp pentru a verifică cu vânzătorul cu ce tip de piele aveți de-a face. Dacă doriți să profitați de cele mai ieftine mănuși din piele, cele realizate din piele de porc și piele de vacă sunt cele mai potrivite. Pentru un model mai luxos, există și cele de porc de calitate excelentă. Această din urmă este o piele foarte suplă și foarte moale. Pentru un design rustic care nu lasă prea multe urme de cută, optați pentru piele de căprioară. Dacă sunteți în căutarea unei mănuși de calitate care să rămână frumoase în timp, materialul ideal este pielea de miel sau de capră. Descoperiți modele pentru toate gusturile cu un cod voucher about you!

Mănușile din piele sunt rezistente și ușor de purtat atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cheia este să alegeți calitatea.

A ști să asortezi mănușile înseamnă să știi la ce ținută le poți purta. De obicei, mănușile sunt într-o nuanță închisă de culoare, deci cea mai bună soluție este să alegeți îmbrăcăminte orientate spre aceeași nuanță că negru sau gri. Mănușile albe și bej sunt standard dacă vă place să purtați haine colorate. Mărimea mănușilor este, de asemenea, un criteriu foarte important. Modă actuală este axată pe mănuși foarte scurte. Aceste modele se adaptează foarte bine la ieșirea în oraș, zi sau noapte. Mănușile lungi din piele sunt mai specifice evenimentelor sociale.

Stiluri diferite de ales cu un cod reducere about you

Alegerea mănușilor depinde și de contextul în care le folosiți. Dacă purtați mănușile pentru ieșirile în oraș, este recomandat să optați pentru mănuși din piele de miel și vițel. Dacă le-ați ales pe cele de culoare neagră, sunt ideale pentru a da un efect de elegantă. Deși sunt mai subțiri, oferă un confort deosebit. Pe de altă parte, mănușile cu piele groasă sunt mai potrivite pentru aventurieri. Termenul de aventurier se referă la persoanele care se angajează în mod regulat în activități fizice, cum ar fi motociclismul sau ciclismul. Mănușile din piele de vacă sau de oaie sunt cele mai potrivite pentru această categorie.