Ingrediente cheie folosite la obținerea parfumurilor arăbești

Zafaran

Țări îndepărtate, poftă de viață și nopți calde de vară, acesta este definiția unui parfum arăbesc. Parfumurile orientale cu parfumul lor minunat și picant trezesc dorul de noi experiențe și aventuri. Descoperă compoziții senzuale cu notele calde de condimente exotice, flori și baze lemnoase – un apel irezistibil din Orient. Parfumurile arăbești sunt condimentate, pline de viață, amăgitoare.

Condimentele aromate, într-o lume plină de culori puternice, asta se poate spune despre cel mai bun parfum arăbesc. Dorul de distanță este, de asemenea, un dor de impresii senzoriale noi, pline de viață. Parfumurile arăbești sunt parfumuri opulente de nucșoară, scorțișoară, vanilie, migdale sau paciuli care te duc într-o lume senzuală plină de contraste captivante. Moscul, lemnul de agar și crinul îți desfășoară senzualitatea, te seduc și te duc la extaz.

Parfumuri arăbești – Arome și mirosuri

Notele de lemn fine și uscate conferă unui parfum oriental un caracter deosebit de calm și puternic. Fascinant de complexe, parfumurile picante, misterioase, sunt atemporale și moderne în același timp. Lemnul de agar și lemnul de cașmir, de exemplu, arată deosebit de elegante. Cu nota lor frumoasă și dulce, conferă parfumului senzualitate și intensitate. Descoperă și multe alte parfumuri lemnoase în magazinul online zarafan.ro. În cazul în care mirosurile florale minunate se întâlnesc cu arome de mirodenie îmbătătoare, sunt create parfumuri calde, cu mai multe straturi, care spun despre peisaje sărutate de soare, culori strălucitoare aurii și bucuria vieții. Componentele înflorite, cum ar fi trandafirul, irisul, iasomia, osmathus și tuberoza, întâlnesc notele mirositoare de scorțișoară, migdale, cuișoare și nucșoară – o interacțiune senzuală, strălucitoare, care captivează cu o notă de extravaganță.

Spiritele uleioase iubesc naturalețea și hipoalergenicitatea

Parfumurile arăbești nu usucă pielea ca alcoolul și nu sunt la fel de sensibile la factorii externi. Mirosul parfumului arăbesc atrage prin solvenții săi și poartă ceața misterului. La fel ca Estul însuși, și parfumul arăbesc este misterios. Ingredientele parfumurilor arăbești sunt naturale și afrodisiace. Cel mai adesea parfumurile arăbești conțin următoarele ingrediente cheie: cuişoare, cardamomo substanță intens mirositoare, saturate, care oferă un parfum dulce. Curcuma este foarte populară în țările arabe și se adaugă nu numai în alimente, ci și în compozițiile de parfumuri. Oferă aroma notelor de mosc și lemn. Coriandru oferă aromă de nuci și este adesea folosit în combinație cu portocală dulce.

Lemnul de Santal este senzualitatea perfectă a parfumului. Face aroma mai saturată și este un afrodiziac. Este considerat un feromon puternic. Mirosul său este asemănător cu tije de trandafir înflorite și tămâie. Ghimbirul excită senzualitatea, este sexy, cu note de lămâie caldă și ușoare și oferă prospețime. Patchouli face aroma mai interesantă și mai memorabilă. Moscul face spiritele mai rezistente și mai senzuale, deoarece este un afrodiziac. Parfumurile arăbești conțin multe ingrediente, astfel încât acestea să nu fie dezvăluite imediat, ci și în procesul de utilizare. Există încă multe spirite orientale care merită atenție. Desigur, diferă favorabil de parfumurile europene. Uleiurile aromate, nu se compară cu mirosul de alcool. Cei care au încercat parfumurile arăbești o dată, au rămas pentru totdeauna fanii parfumului estic și nu l-au mai schimbat niciodată cu parfumul european.