Importanta ingrijirii tenului inainte de aplicarea machiajului

Antica Hair Studio

„Ingrijirea pielii este importanta” si este doar unul dintre lucrurile pe care cu sigutanta le stie toata lumea, dar te-ai oprit vreodata sa te intrebi „De ce?” Care sunt avantajele ingrijirii adecvate a pielii? De ce ar trebui sa te confrunti cu curatarea, hidratarea si alte tratamente de doua ori pe zi pentru a imbunatati sau a mentine sanatatea pielii tale? Pentru ca…

Pielea sanatoasa este vitala pentru un corp sanatos

Pentru a intelege de ce ingrijirea pielii este atat de importanta, mai intai trebuie sa intelegeti de ce pielea dvs. este atat de importanta. Pielea ta este prima linie a corpului tau de aparare impotriva oricarei amenintari posibile prezente in mediu. Pielea sanatoasa ofera o bariera care impiedica milioane, poate chiar miliarde, de agenti patogeni sa intre in corpul tau unde pot provoca infectii, boli si disconfort. Ca „invelis” exterior care iti protejeaza corpul de elemente daunatoare, pielea ta este si cea care ii ajuta pe oameni sa recunoasca ca esti tu si nimeni altcineva. Tonul, textura si modul in care contureaza caracteristicile tale creeaza aspectul care te face sa fii distinsa,

Deci, un sistem integumentar sanatos (pielea ta) promoveaza sanatatea generala si are potentialul de a-ti stimula (sau de a-ti pastra) increderea in timp ce te misti si socializezi in lume.

Cum ingrijirea mentine pielea sanatoasa

Ca orice alta parte a corpului tau, cu ceea ce il hranesti si modul in care il vei trata va determina cat de sanatoasa este pielea ta. Ingrijirea corecta a pielii asigura faptul ca pielea dvs. are nutritia de care are nevoie pentru a se regenera, mentine functia optima si pastreaza o rezistenta si o stralucire tinereasca.

Ingrijirea pielii care poate mentine sanatatea acesteia implica:

Curatarea

Curatarea elimina impuritatile care se acumuleaza pe suprafata pielii. Impuritatile variaza de la murdarie si uleiuri naturale, care nu pot face altceva decat sa-ti incarce tenul pana cu toxinele din mediu care iti pot patrunde in piele si care pot provoca ravagii pe celulele pielii sau in alte sisteme ale corpului. Pentru o sanatate optima a pielii, trebuie curatata de doua ori pe zi – dimineata si seara – cu o formula blanda, fara sapun.

Hidratarea

Pielea ta isi poate indeplini functiile de protectie numai daca are o lubrifiere suficienta. Supra-curatarea si conditiile de mediu uscate (cum ar fi cele inevitabile in cladirile climatizate) indeparteaza umiditatea naturala de pe pielea ta. Hidratarea dupa curatare de doua ori pe zi restabileste nivelul adecvata de nutrienti necesari pentru o protectie optima.

Suplimentare

Odata cu varsta, corpul tau incepe treptat sa reduca din producerea substantelor necesare pentru integritatea si sanatatea ideala a pielii, cum ar fi colagenul, elastina si acidul hialuronic. Cu toate acestea, puteti reface in mod topic depozitele diminuante ale acestor compusi si alti compusi reparatori cu produsele potrivite.

Cele mai benefice tehnologii de ingrijire a pielii care pot suplimenta functiile naturale ale pielii includ:

Antioxidantii

Suplimentarea poate implica, de asemenea, lipide (grasimi), aminoacizi esentiali si reaprovizionare de minerale pentru a imbunatati integritatea si capacitatea de absorbtie a celulelor pielii.

Toate acestea le puteti primi in cadrul unui salon de infrumusetare, precum Antica Studio, alaturi de un make-up atragator si numeroase servicii precum cosmetica de miropigmentare.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio