Gigantul Casio G-Shock

Despre gigantul brand Casio se pot spune multe lucruri dar cele mai importante etichete  sunt calitatea si precizia japoneza. Lucru ce reiese din sutele de milioane de ceasuri vandute.

Identitate

In anul 1983 a fost scos pe piata primul ceas G-Shock, dupa doua sute de prototipuri. In urmatorii ani, nu numai ca ceasul rezista la socuri puternice, dar deveneau rezistente si la poluare si praf. In anul 1987 atinge recordul de cel mai bine vandut ceas G-Shock din vremea sa, modelul DW-5600C. In anul 1989 apare primul ceas hybrid (analog-digital). Dupa ce in 1990 ceasurile deja se bucurau de un real succes in Japonia, in anul 1992 apare primul ceas cu funtie termometru G-Shock model DW-6100. 1993 este anul cand ia nastere seria Frogman, cea pentru scufundari, avand etanseitate de pana la 200m/ 20ATM.

In anul 1996 Casio G-Shock lanseata gama pentru cupluri: G-Shock pentru el si Baby-G pentru ea. Modele pe care le gasiti pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro. 1998 marcheaza o noua functie si anume ceasurile folosesc sursa de energie solara.

Anul 2000 vine si el cu o schimbare majora pentru ceasurile G-Shock: control radio, iar in 2010 ceasul Casio G-Shock dobandeste rezistenta la forta gravitationala centrifuga.

2012 este un an in care ceasurile ating linia modernismului. Pe langa faptul ca deja se lanseaza Casio G-Shock cu 3 rezistente combinate: vibratii fara deteriorari, forta centrifuga si rezistenta la socuri, Casio renunta la firul care il lega de telefon si ia nastere ceasul care se conecteaza la telefon prin Bluetooth. In 2014 Casio GPW-1000 este primul care primeste semnale de la satelitii GPS.

In anul 2017 Casio s-a intrecut pe sinte. A fost vandut in lume primul ceas cu sincronizare temporala GPW-2000. Se trimit conexiuni cu ceas atomic, cu satelitii GPS si datorita Bluetoothului si un telefon mobil, se stabileste conexiunea la internet.

2020 G-Shock poate fi folosit pentru iubitorii de miscare. Modelul GBD-H1000, cu senzor pentru ritmul cardiac, cu GPS si G-Shock Connected, ajunge sa fie preferat de cei care adora drumetiile, fiind extrem de rezistent.

Cui ii este adresat Casio G-Shock?

In principal se adreseaza barbatilor, dar datorita colectiei Baby-G, publicul feminin iubitor de stilul de viata activ, l-a introdus cu usurinta in viata sportiva. Designul robust, sportiv, materialele rezistente si mecanismul precis, definesc cu siguranta colectia G-Shock. Se gasesc intr-o varietate de culori, de marimi si modele pe magazinul de ceasuri Orologi.ro.

Casio G-Shock a castigat milioane de fani in intreaga lume datorita multitudinii de caracteristici, de functii exacte si nu in ultimul rand datorita preturilor accesibile.