Garanția unui zâmbet frumos

DentoCare

Toate tipurile de aparate dentare sunt  clasificate în funcție de metoda de fixare, locul de instalare și materialele din care sunt fabricate. Toate au avantajele și dezavantajele lor și, de asemenea, prețul unui aparat dentar la DentoCare variază în funcție de materialul utilizat. Clinica stomatologică DentoCare utilizează aparate dentare metalice, ceramice, fizionomice Simetry Clear, din safir, model Damon Q și model Damon Clear de la producătorul Ormco. Toate aceste aparate dentare beneficiază de reduceri până la data de 31.08.2021.

Locul instalării

În funcție de locul de instalare, aparatele dentare sunt împărțite în două tipuri – vestibulare și linguale. Aparatul vestibular clasic este atașat la partea exterioară a dentiției. Aparatele dentare linguale sunt relativ noi în ortodonție. Acestea sunt instalate pe interiorul dinților și sunt practic invizibile. Din punct de vedere estetic aparatele dentare linguale sunt cele mai bune aparate dentare. Cu toate acestea, atunci când sunt purtate, aparatele linguale standard, pot provoca disconfort și pot afecta dicția. Sistemele individuale de la producătorul Ormco nu au astfel de dezavantaje, deoarece sunt create special pentru fiecare pacient.

Aparat dentar din safir

Aparatele dentare arată diferit și sunt realizate din materiale diferite. Aparatele dentare Safir sunt cele mai frumoase, sunt realizate din safir artificial și sunt mai probabil asociate cu bijuteriile decât cu aparatele ortodontice. Aparatele dentare din ceramică arată la fel de bine, totuși, datorită nuanței lor gălbui și a lipsei de transparență, nu sunt la fel de frumoase ca aparatele dentare din safir. Sunt transparente, strălucesc frumos în anumite condiții de iluminare. Aparatele dentare din safir sunt ideale pentru cei care sunt sensibili cu aspectul lor, deoarece arată ca un accesoriu rafinat. Prețul unui aparat dentar la DentoCare, din safir, model clasic beneficiază de o reducere substanțială, până la data de 31.08.2021.

Aparate dentare metalice

Cele mai comune și mai fiabile dispozitive, sunt aparatele dentare metalice. Produsul poate fi găsit la un preț bugetar la clinica dentară DentoCare, fiind realizat din oțel sau aliaje acoperite cu teflon, care conferă structurilor o nuanță albă, și datorită acestui fapt, nu sunt atât de izbitoare vizibil.

Aparat dentar din Silicon

Acestea sunt sisteme vestibulare din silicon hipoalergenic medical. Sunt potrivite exact cu culoarea dinților pacientului, astfel încât nu sunt foarte vizibile din exterior. Pentru ca aparatele dentare din silicon să fie mai fiabile, unii producători experimentează cu compoziția materialului, alții folosesc un substrat special între dinte și suport, care repetă forma anatomică a suprafeței dintelui.

Aparat dentar din ceramică

Pentru fabricarea acestor structuri vestibulare, se utilizează ceramică dentară, care în aparență nu diferă în niciun fel de smalțul natural al dinților, și prin urmare, aparatele dentare din ceramică transparente nu sunt prea evidente. La DentoCare costul unui astfel de aparat dentar este redus în comparație cu cel care are bracketi safir.

Aparat dentar din materiale combinate

Acestea sunt aparate vestibulare realizate din mai multe materiale. Ceramica sau safirele sunt folosite în zona zâmbetului, iar metalul este utilizat în zona de mestecat. Aparatele dentare pe dinții laterali nu sunt vizibile pentru alții, deci pot fi chiar din metal închis. În plus, această opțiune ajută la economisirea semnificativă a tratamentului.