Conform unor studii, in fiecare zi sunt baute, in lume, aproximativ doua miliarde si jumatate de portii de cafea. In Europa, italienii sunt recunoscuti pentru marele numar de cesti de espresso pe care le consuma, iar statisticile spun ca si olandezii beau, in medie, 4 cafele in fiecare zi.
Antreprenorii din domeniul HoReCa stiu foarte bine ca nici romanii nu se lasa mai prejos. Mai mult de jumatate dintre ei declara ca beau doua, trei sau chiar patru cafele pe zi.
Aceste cifre fac cat se poate de clar un lucru: daca detineti sau administrati o cafenea, un bar sau un restaurant, merita sa investiti in cele mai bune modele de espressor profesional existente pe piata, asa cum sunt cele disponibile in oferta Fresco Expert. Clientii vor aprecia din plin acest lucru, iar efectele pozitive se vor reflecta rapid asupra bugetului.
Cele mai importante caracteristici ale unui espressor profesional
Pornind de la un amestec de cafea de cea mai buna calitate, apa, aburi si lapte, un espressor are capacitatea de a prepara pana la 100 de sortimente diferite de bauturi, precum Ristretto, Espresso, Cappucinno, Latte si asa mai departe, in functie de preferintele fiecarui client.
Astfel, chiar daca un client ar gusta cate trei sortimente diferite in fiecare zi, ar avea nevoie de o luna intreaga pentru a se familiariza cu toate posibilitatile pe care i le ofera un echipament de ultima generatie. Printre ele va descoperi cu siguranta cel putin o bautura care sa ii ofere energie si savoare fie dimineata, fie in pauza de pranz.
Toti cunoscatorii stiu ca gustul cafelei preparate la un local de specialitate este superior celui de acasa, indiferent de tipul de boabe alese. Asta se intampla tocmai datorita faptului ca la cafenea licoarea este preparata cu ajutorul celor mai noi modele de espressor profesional. Spre deosebire de un om, un astfel de aparat nu greseste niciodata cantitatea de ingrediente sau durata de fierbere, astfel incat rezultatul este, de fiecare data, delicios.
Pe de alta parte, gustul nu este singurul avantaj oferit de utilizarea acestor echipamente. Produse de branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional si Virtus Group GmbH, ele se remarca – datorita componentelor realizate din materiale de calitate superioara – printr-o durata indelungata de viata. Nu trebuie cumparat un nou aparat la fiecare 2-3 ani, ceea ce implica economii consistente.
O alta modalitate prin care un espressor profesional permite economisirea unor sume consistente de bani se datoreaza faptului ca aparatele noi au de regula o clasa energetica superioara, tehnologia utilizata facandu-le, si din acest punct de vedere, superioare unor modele mai vechi.
Toti cei care lucreaza intr-o cafenea stiu cat de importanta este rapiditatea servirii. Tocmai de aceea, ei apreciaza asa cum se cuvine faptul ca pe piata exista o mare varietate de produse, dotate cu una pana la patru unitati si cu fierbatoare cu o capacitate ce variaza intre 3 si 219 litri. Unele dintre aceste aparate pot sa produca patru bauturi diferite in acelasi timp, intr-un interval de un singur minut!
In magazinul online Fresco.ro veti gasi mai multe modele de espressor profesional, dintre care il veti putea alege pe cel ideal pentru cafeneaua, restaurantul sau barul al carui proprietar sau administrator sunteti! Totul, spre satisfactia clientilor si profitul afacerii!