Descoperă tot ce trebuie să știi dacă dorești să îți faci un piercing în nas!

Ai observant popularitatea de care se bucură piercing-urile și de asemenea, ai observant că acestea nu se demodează, ci mai degrabă reprezintă un accesoriu personalizat al acelor persoane care optează pentru o astfel de intervenție?

Dacă ai admirat la prietenii tăi un piercing sau pur și simplu dorești să îți faci un piercing in nas aici, citește rândurile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi înainte de a face această alegere!

Zone ale nasului în care îți poți face un piercing în nas

Piercing-urile în nas pot fi poziționate în diferite locuri și de aceea este bine să cunoști toate posibilitățile pe care le ai la dispoziție, astfel încât să o poți alege pe cea care ți se potrivește. Așadar, poți opta pentru un piercing în sept, mai exact un piercing montat între cele două găuri ale nasului, ori pentru un piercing montat pe pod, mai exact, amplasat orizonal lângă zona ochilor, în partea de sus a nasului. Barul Austin reprezintă o bară amplasată în vârful nasului ce nu trece nici prin cavitatea nazală și nici prin cartilaj, iar Rinocerul se poțiționează vertical, în vârful nasului. Ultima posibilitate pe care o ai la dispoziție, dar și una dintre cele mai populare, este piercingul în nară – se face între cele două găuri ale nasului și are, de obicei, forma de cerc. Acest tip de piercing simbolizează puterea și frumusețea, în trecut fiind purtat de cei din clasele sociale superioare;

Tipul de piercing pentru nas pe care să îl alegi

Nu îți poate da nimeni un astfel de sfat, acest aspect ține strict de preferința și gusturile tale. Alege varianta pe care o consideri potrivită ție, cea despre care tu consideri că te caracterizează și pe care o vei purta simțindu-te bine în pielea ta!

Alege un salon specializat!

Odată ce ai ales locul în care dorești să îți faci un piercing, este deosebit de important să alegi un salon specializat, autorizat, în care își desfășoară activitatea artiști cu experiență pasionați de munca lor. Aceștia vor folosi instrumente de calitate, perfect sterile, iar tu vei fi complet scutit de posibilitatea contatării unor boli!

Îngrijirea zonei după efectuarea piercing-ului

Persoana autorizată de la salon care se va ocupa de piercing-ul tău îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie, astfel încât să îngrijești corespunzător zona până la vindecarea acesteia. Totuși, pentru a-ți face o idee, e bine să știi ca există posibilitatea ca acea zonă să fie dureroasă pentru câteva zile sau să simți un disconfort. Va trebui să eviți total soarele, praful, dar și nisipul și în plus, zona va trebui igienizată corespunzător, cu ajutorul unor soluții saline, conform indicațiilor pe care le vei primi în momentul efectuării piercing-ului. După perioada de vindecare, te vei putea bucura cu adevărat de rezultatul obținut!

Pe Inkstar.ro ai ocazia de a contacta un salon autorizat, în care își desfășoară activitatea artiști cu experiență, cu adevărat pasionați de munca lor. Fie că îți dorești un piercing în nas, piercing în buric, limbă sau chiar un piercing ureche, la acest salon piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/ ai posibilitatea de a-ți îndeplini dorința și de a te bucura de cele mai bune rezultate! Folosește datele de contact de mai jos și alege să optezi pentru un piercing frumos, nepunându-ți sănătatea în pericol!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +40 738 644 131