De ce tot mai multe peroane ale sa isi cumpere o casa prefabricata?

Visul oricarui om ajuns la maturitate este de a avea o familie, un job bun si o casuta… Sa vorbim putin despre casele prefabricate…

O casa prefabricata poate fi cea mai buna solutie pentru tine, iar daca nu stii de unde sa o cumperi trebuie doar sa intri pe instalart.ro. Acolo vei gasi cele mai interesante modele de case pe care le poti alege in functie de spatiul disponibil, de buget si de toate informatiile importante pe care le detii despre zona in care vrei sa pui casa. De la comanda si pana la instalare dureaza foarte putin, ceea ce inseamna ca vei putea folosi rapid noua casa, la maxim o saptamana dupa comanda.

Casele prefabricate sunt facute din panouri destul de bine izolate care pot fi transportate cu un camion de mari dimensiuni si asamblate chiar la fata locului, ridicate foarte repede si facute sa se incadreze perfect in arhitectura moderna. Acest tip de case sunt de doua feluri: case mobile si case modulare.
Casele prefabricate pot fi realizate de asemenea si din lemn; Existand numeroase companii producatoare de acest gen de case, cu proiecte deja executate, pe care le poti vedea inainte de cumparare. Acestea se pot demonta foarte facil si monta pe locul dorit de client. De aceea, casele din prefabricate se mai numesc si case mobile. Ca si in constructiile traditionale si in general, ca in orice tip de bun, puteti cheltui cateva mii sau milioane de euro, aici depinde de ceea ce doriti, deoarece puteti personaliza casa dupa bunul plac si puteti sa adaugati toate suplimentele pe care le doriti.

Casele, indiferent de modul lor de constructie, sunt evaluate in functie de calitate si nu cantitate. Unul dintre avantajele constructiei industrializate este timpul de executie, unde constructia traditionala pierde teren pentru ca, prin constructia industrializata, prin standardizarea proceselor si fabricarea intr-un mediu controlat in care exista mult mai putine variabile, se realizeaza termene mult mai mici decat in cele traditionale, cu economiile in consecinta in costuri indirecte.

Elementele unei case prefabricate sunt:

  1. Punctul comun al acestor case il au fundatia din beton ce trebuie facuta in modul clasic, ca la casele normale, pana la adancimea de inghet si dublata cu o placa armata.
    2. Structura de rezistenta a casei poate fi facuta din stalpi de lemn sau metalici, in functie de dorinta clientului sau de oferta propusa de constructor.
  2. Peretii sunt realizati pe modelul de tip sandvis, majoritatea fiind formati dintr-un strat gros de OSB, dublati cu vata minerala si o folie speciala.
    4. Plafoanele sunt facute de asemenea tot din OSB, la care se ma poate adauga o sapa subtire.
    5. Acoperisul este realizat dupa modelul clasic, ca al caselor de caramida sau bca.

Avantajul principal al unei astfel de case este dat de faptul ca lucrarile se termina mult mai repede decat la o casa clasica si ca pretul poate fi mult mai mic decat al unei case construite in modul clasic.