De ce sa oferi cadou un set de machiaj unui copil? [Cadouri pentru fete]

Probabil ai vazut deja ca in magazine sunt disponibile mai multe seturi de machiaj pentru copii si te intrebi daca, in momentul in care cumperi cadouri pentru fete, este bine sa alegi si un astfel de set. Machiajul pentru copii este un subiect controversat si in timp ce o parte din parinti si din pedagogii de moda veche conamnda aceste seturi, sunt parinti care nu ezita sa le foloseasca. Noi iti explicam in continuare de ce ar trebui sa le cumperi si tu pentru fetita ta.

Fetele isi imita mamele si vor dori sa foloseasca farduri

Fetele stau mult pe langa mamele lor si atunci cand acestea se fardeaza sau folosesc oja, tendinta imediata va fi sa imite. E ceva normal ca un copil sa imite comportamentul adultilor si chiar este bine sa fie incurajat sa faca asta, in momentul in care copiaza comportamentul corect si nu comportamentele gresite. Prin urmare, copilul va dori sa foloseasca machiajul mamei. In aceasta situatie, apar mai multe probleme ce duc de cele mai multe ori la distrugerea produselor mamei si la ore intregi in care adultii se vor stradui sa scoata aceste farduri de pe pielea copilului si din toata casa.

Prin urmare, un set de makeup pentru copii poate fi o alegere foarte buna pentru un cadou perfect. Astfel de cadouri pentru fete sunt apreciate inclusiv de parinti.

Machiajul pentru copii nu contine substante nocive

Un prim aspect foarte important este faptul ca machiajul pentru copii nu contine substante nocive. Nici cel pentru adulti nu trebuie sa puna organismul in pericol, insa in momentul in care sunt cumparate farduri foarte rezistente la apa sau care sa tina mult timp, uneori sunt incluse mai multe substante chimice in produse. Cele pentru copii sunt facute special pentru cei mici astfel incat sa nu ii afecteze, deci nu trebuie sa iti faci griji cand cumperi un astfel de cadou pentru fete.

Copilul invata sa isi foloseasca propriile produse

Atunci cand fetita ta se apuca sa utilizeze produsele mamei, fiind la o varsta in care deprinde comportamente, nu va invata ca trebuie sa isi foloseasca propriile produse. Un aspect important despre fardurile personale este ca sunt de uz propriu si ideal pentru sanatate ar fi sa nu le imparti cu nimeni. Fardurile pe care le ai acasa nu sunt la fel ca cele din salon, unde makeup artistul le foloseste pe mai multi clienti pentru ca stie cum trebuie sa le gestioneze astfel incat sa nu te puna in pericol. Copilul tau trebuie sa stie inca de mic ca anumite produse sunt doar pentru el si il poti invata asta oferindu-i propriul set de make-up. In magazinul online poti gasi mai multe astfel de seturi pe care sa le oferi drept cadouri pentru fete.

Produsele pentru copii se curata usor

In cazul in care fardurile sau oja ajung pe suprafetele din casa, produsele pentru copii se curata mult mai usor decat cele pentru adulti. Probabil ai vazut deja cat de greu este sa cureti fondul de ten de pe haine. Daca ajunge pe alte tesaturi pot aparea probleme considerabile si uneori petele nu mai ies cu nimic. Ei bine, pentru ca cei mici au tendinta de a se juca haotic si de a pata lucrurile din jur, fardurile pentru copii ies usor la spalare sau la curatare cu carpa umeda.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5