De ce sa alegi o coroniță din flori naturale pentru nuntă

OK Flora

Din cele mai vechi timpuri, capul miresei a fost decorat cu diverse accesorii. Coronița de mireasă este cea mai veche decorație a miresei, care rămâne mereu la modă. Este concepută pentru mirese delicate.

Poți comanda o coroniță din flori naturale pentru nuntă de la OK Flora, care este o florărie online din București. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece nu trebuie să ieși din casă și poți vedea în detaliu toate modelele. Astfel, vei putea alege coronița potrivită pentru tine. Coronița de mireasă este folosită ca atribut pentru o coafură festivă și în același timp, ca un accesoriu pentru voalul miresei sau îl poate înlocui complet. Acesta este un accesoriu important, care, împreună cu rochia, creează o imagine fermecătoare, unică a miresei.

Coronițe de mireasă – Opțiuni

În cele mai vechi timpuri, coronița de nuntă împodobea capul fiecărei mirese. Era un semn al frumuseții și castității fetei și doar fecioarelor li se permitea să o poarte. După nuntă, coronița era aruncată pe apă ca simbol al inocenței trecătoare. În cele mai vechi timpuri, coronițele erau decorate cu flori sălbatice, frunze și spice de grâu. Acum mâinile pricepute ale profesioniștilor fac coronițe din flori proaspete adăugând dantele delicate, panglici din satin, cristale, mărgele, strasuri, pene ușoare.

Coronițe de mireasă din flori proaspete

Un atribut unic care menține perfect stilul general al nunții, este coronița din flori proaspete de pe capul miresei. Potrivit tradiției, ornamentele de pe cap erau țesute cu ajutorul florilor, simbolizând dragostea și romantismul, iar la compoziție erau adesea adăugate flori nemuritoare. Dacă la nuntă preferi să-ți decorezi capul cu coroniță din flori proaspete, ar trebui să știi că aceasta trebuie să se armonizeze cu buchetul în ceea ce privește conținutul și paleta de culori. Grecii antici venerau trandafirii și stropeau patul proaspeților căsătoriți cu petalele sale și muguri de trandafir, care sunt de asemenea folosiți pentru a crea coroane de flori pentru păr. O coroniță în care sunt țesuți trandafiri roz va fi cea mai reușită alegere pentru fetele mignone. Înălțimea acestor bijuterii naturale atinge 10-15 cm, ceea ce prelungește vizual creșterea în înălțime a unei mirese în miniatură.

Coronițe de mireasă din flori naturale

Cu ajutorul ramurilor lungi flexibile ale florilor spirea, albe în miniatură, este ușor să faci coronițe de mireasă originale. Trebuie doar să o comanzi cu livrare în București, de la florăria online okflora.ro.

Compoziție cu flori mici este un obicei care datează din vechile popoare slave. Florile mici conferă coroniței de nuntă o notă specială imaginii miresei. O coroană voluminoasă din margarete și mentă va sublinia imaginea delicată a miresei.

Coroana cu Gypsophila simbolizează puritatea și gingășia. Planta este foarte rezistentă și își va menține aspectul proaspăt pe tot parcursul nunții. Florile sunt potrivite pentru fetele cu o față frumoasă și blândă. Inflorescențele albe ca zăpada de Gypsophila sunt de dimensiuni reduse, ceea ce le face foarte potrivite pentru compoziții complexe de coronițe de mireasă. Alstromeria este o altă floare din care se pot face coronițe de mireasă și va da imaginii rafinament și eleganță.