Cum și când TREBUIE să verificăm presiunea în anvelopele mașinii?

Porniți la drum? Plecați în vacanță? Sau pur și simplu sunteți genul care stă cu ochii pe mașină și vrea ca orice procedură pentru aceasta să se realizeze în deplină siguranță? Nimic mai simplu! Urmăriți periodic presiunea din anvelopele autoturismului.

Presiunea trebuie verificată constant la anvelope indiferent de marcă. Fie că acestea sunt umplute cu azot, când se mai fac și completări, fie că sunt umplute cu aer, presiunea este importantă pentru siguranța exploatării lor. La Vadrexim găsiți cele mai bune anvelope, fie că aveți o mașină de familie, una sport sau una de teren, 4X4.

Când este necesară umplerea anvelopelor cu azot sau cu aer? De regulă, șoferii știu când cauciucurile se înmoaie și trebuie repetată procedura. La schimbarea sezonului, se adecvează presiunea anvelopelor, întotdeauna. Dacă, pe parcurs, simțiți că anvelopele s-au mai înmuiat, nu e rău să faceți presiunea. O presiune constantă asigură o deplasare fiabilă, nezgomotoasă și o frânare eficientă.

Din registrul secretelor: dacă doriți anvelope all season pentru orice mașină, acum este momentul să faceți achiziția perfecta. La Vadrexim sunt numeroase oferte, iar consultant intră în costul procedurii. „Medicii specialiști” ai mașinii voastre sunt acum la Vadrexim, iar în această perioadă, găsiți anvelope și jante la prețuri corecte.

Nu uitați, puteți verifica voi presiunea anvelopelor, cu ochiul liber sau prin apăsare moderată, iar dacă acestea se desumflă prea des, mai devreme de o lună, luați în calcul verificarea anvelopei în caz de înțepare.

Presiunea trebuie menținută, nu refăcută complet periodic. Și umplerea cu azot se realizează constant, însă nu se repetă procedura complet decât pentru o mașină cu anvelope noi și la recomandarea cunoscătorilor din domeniu.

Specialiștii de la Vadrexim sunt în măsură să vă furnizeze toate informațiile necesare pentru a face presiunea anvelopelor la momentul potrivit și cu gazul care asigură cea mai bună reziliență a mașinii la situațiile de mediu și de drum cu care autoturismul dumneavoastră se confruntă.