Cum selectezi un mobilier perfect pentru camera de zi

Dupa cum stim cu totii, alegerea mobilierului potrivit este mai mult decat indragostirea de frumusetea sa primordiala. Stilul si constructia de mobilier trebuie sa dureze multi ani, astfel incat avand in vedere diferitele detalii si calitatea de a crea o anumita piesa este o modalitate buna de a ajuta in acest sector.

Interiorul casei este o combinatie de emotii, amintiri si mobilier. Toate sunt sinonime cu o dorinta care se apropie de sfarsit pentru oricine. Prin urmare, nimeni nu vrea sa lase decorarea casei sale la voia intamplarii. Puteti alege mobila si la oferte mobila in momentul in care vreti sa economisiti astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate cu bani putini. Mobila este de mai multe tipuri si acum a devenit foarte populara cea pe comanda, doar ca singura problema cu ea este pretul, care poate fi mare. Recomandarea este ca pentru a va incadra intr-un buget mic sa optati de fiecare data pentru piese deja create pe care sa le integrati cat mai usor in interior si sa fiti creativi atunci cand combinati piesele pentur a obtine un decor original.

Alege o tema potrivita

Inainte de a incepe sa cautati mobilier specific, ar trebui sa alegeti mai intai o tema potrivita. In loc sa mergeti separat in fiecare camera din casa dvs., ar trebui sa alegeti un stil de design si sa il aplicati in fiecare camera din casa pentru a crea un design armonios. Atunci cand alegeti o tema, veti gasi foarte usor sa alegeti mobilier care se completeaza reciproc. Cumpara mobila living de foarte buna calitate daca vrei sa te bucuri de durabilitate.

Incepe cu elementele de baza

Inainte de a trece la alte puncte, trebuie sa incepeti de la elementele de baza pentru a selecta elementele si a lua in considerare locatia lor. Uita-te la elementele de baza cum ar fi canapele, fotolii, mese de cafea, si mese laterale. Apoi, marcati in jurul locului dvs., astfel incat sa puteti gasi dimensiunea potrivita a mobilierului din de care veti avea nevoie pentru anumite sarcini.

Ganditi-va la modul in care va fi utilizata camera.

Daca sufrageria ta va deveni un loc zilnic de adunare a familiei, vei avea nevoie de mobilier puternic, rezistent la pete. Mai ales daca copiii tai sunt inca msau mici si le place sa picteze si sa faca mestesuguri.

Alege tapiteria cu intelepciune

Alege cu intelepciune tesatura tapiteriei canapelei si fotoliilor, acestea ar trebui sa se potriveasca stilului si sa dea placere ochilor tai.

Nu uitati ca aveti copii si animale de companie acasa. In plus, nu trebuie ignorat care va fi nivelul de utilizare, unde va fi locatia canapelei etc.

Ca orice tapiterie, are avantajul si lipsurile sale. Ca si pielea, este foarte durabila, dar se poate intinde si poate provoca riduri, inul se poate increti, bumbacul este durabil, dar are nevoie de ingrijire excesiva, lana respinge murdaria, matasea arata fabulos, dar este foarte sensibila.

Adaugarea spatiului de stocare ascuns

Din nou, daca camera de zi este mica si, desi nu este un spatiu de depozitare ascuns, este o modalitate excelenta de a va mentine camera aglomerata si de a face spatiul sa para mai mare.

Din acest motiv, este important sa se utilizeze rafturi elegante care au o capacitate suficienta. De exemplu, un raft poate fi adesea folosit ca o alternativa ciudata la o masuta de cafea sau un mic set de sertare poate fi un inlocuitor excelent pentru o masa de consola. Bancile de depozitare, cum ar fi o banca cu sertare vestiare, arata foarte bine, dar adauga si spatiul de depozitare atat de necesar.