Pentru ca am fost dezamagit de atatea ori cand am cumparat o lenjerie de pat mi-am zis ca la urmatoarea comanda am sa ma documentez putin pentru ca m-am saturat de modele sterse si de calitate slaba. Stiu ca sunt o groaza de magazine unde gasim tot felul de variante, dar majoritatea nu merita. Eu personal recomand CasaNewConcept, un magazin online cu lenjerii de pat unde de fiecare data cand am cumparat ceva am fost multumit pe deplin. Poate se considera reclama, dar nu prea scriu eu recenzii si sper ca randurile mele sa ajute si pe altii sa ia o decizie buna. 

Bineinteles, putem sa le cumparam si din magazine unde sa le vedem inainte, dar si de acolo mi-am luat teapa de cateva ori. Mi-am cumparat de la Casa New Concept doar lenjerii bune, adica din materiale ca lumea, nu sintetice, nu le-am luat niciodata pe cele mai ieftine pentru ca nu are rost sa risc. 

Totusi, preturile sunt bune, asa ca nu am platit o avere pentru lenjerii de cea mai buna calitate. Modelele sunt exact ca in poze, la fel si culorile asa ca nu am nimic de reprosat. Pana acum am cumparat de o gramada de ori si culorile erau mult mai sterse in realitate decat in poze, dar nu si aici. Si dimensiunile sunt precise, adica exact cat scrie, am masurat cu ruleta pentru ca vreau ca totul sa fie precis in dormitor si sunt atent la detalii de astea. In alte cazuri mi s-a mai intamplat sa cumpar lenjerii care nu doar ca nu aratau ca in poze, dar nici macar nu erau dimensiunea potrivita, adica lipseau cativa centimetri buni. 

La capitolul intretinere din nou sunt multumit pentru ca nu sunt reguli stricte, asa ca nu am de ce sa imi fac griji. Chiar si dupa ce am spalat lenjeriile de cateva ori culorile s-au pastrat la fel de intens ceea ce un mare plus, poate cel mai mari. Site-ul e bun, gasesti tot felul de modele asa ca sigur dai si peste ceva care sa iti placa, chiar daca vrei un design simplu sau ceva mai complicat ca mine. Mie imi plac lucrurile colorate si asa e si dormitorul, asa ca am nevoie si de lenjerii pe masura, iar Casa New Concept nu ma dezamageste deloc din punct asta de vedere.

Per total, am sesizat ca raportul calitate – pret e unul foarte bun si chiar recomand acest magazin. Cu siguranta voi mai cumpara si le voi spune si altora ca nu are rost sa aruncam banii pe lenjerii care se sterg de la prima spalare si care au un aspect ieftin tare.

By