Cum sa alegi un vestiar metalic in functie de nevoile firmei?

vestiar metalic

Daca esti antreprenor, probabil stii deja faptul ca un vestiar metalic face parte din categoria pieselor de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din companie. Indiferent de industrie, acesta le va permite angajatilor sa aiba parte de confortul necesar pentru desfasurarea activitatilor zilnice. De asemenea, acesta este mai rezistent decat mobilierul din lemn sau cel din plastic.

In functie de nevoile companiei, alege unul dintre urmatoarele modele disponibile in magazinul online www.officeclass.ro!

Cu perete despartitor
Daca in firma sunt utilizate uniforme de lucru, vei avea nevoie de un vestiar compartimentat, cu doua sau trei usi. Fiecare usa va dispune de doua spatii, unde se vor aseza hainele curate si cele de schimb. In interior, vor fi prezente umerase si un raft suplimentar in partea superioara pentru bagaj.

Acest vestiar metalic contine si un suport pentru prosop sau umbrela. Este alcatuit din tabla de otel si are, in general, o grosime de 0,7 mm. Cat despre usi, acestea sunt dublu ranforsate si dotate cu gauri suplimentare in partea centrala. Astfel, se va asigura patrunderea aerului si o ventilatie crescuta.

Prevazut cu bancuta

Dupa cum sugereaza si denumirea, acest model este prevazut cu o banca de sezut din blat laminat. Datorita constructiei sale robuste, este ideal in orice sala de fitness. Picioarele din plastic ale acestui vestiar au rolul de a proteja podeaua. Intrucat au lungimea de 100mm, acest lucru permite si curatarea intregului spatiu intr-un mod mai simplu.

Fiecare usa a acestui vestiar metalic este prevazuta cu cadru galvanizat de 60mm inaltime, iar structura este realizata din teava sudata. Tipul de incuietoare este un butuc cilindru, prevazut cu doua chei pentru fiecare usa. In partea de jos, pot fi prezente si doua spatii pentru incaltaminte.

Cu dulap casetat

Adesea, vestiarul cu dulap casetat este utilizat in institutiile de invatamant. Motivul consta in faptul ca acesta permite pastrarea in siguranta a materialelor didactice si a ghiozdanelor. Totusi, il poti achizitiona si daca lucrezi intr-un alt domeniu de activitate.

Acesta are dimensiunile de pana la 1800x900x500 mm si este prevazut cu multe usi, astfel ca permite depozitarea in siguranta a mai multor obiecte. Acest vestiar metalic este prevazut cu fante de aerisire, suport eticheta nominala si balamale interne antiefractie. Perimetrul frontal este rotunjit si are raza de 6 mm, existand nervuri longitudinale pe laterale si pe usa.

Suprafata este vopsita prin electrodepunere anodica, ceea ce asigura protectie impotriva agentilor corozivi. In cazul in care apare rugina, exista solutii speciale prin care aceasta poate fi eliminata rapid. Cele mai multe modele au si protectie ignifuga. Datorita acestui beneficiu, materialul nu se va deteriora usor la contactul cu focul si va rezista pentru mai mult timp chiar si in cazul unui incendiu.

Asigura-te ca dispui de suport pentru montaj

Asamblarea unui vestiar metalic este un proces dificil si necesita anumite ustensile pe care s-ar putea sa nu le ai la dispozitie. In plus, fara experienta, sunt sanse mari sa deteriorezi materialul in timpul procesului. Pentru a evita aceasta problema, cumpara un model deja asamblat sau cauta o persoana specializata in domeniu.

De unde poti achizitiona aceasta piesa de mobilier de birou?

Vestiarele metalice reprezinta o investitie pe termen lung, astfel ca trebuie sa apelezi la un furnizor de incredere, asa cum este si www.officeclass.ro. Tine cont de sfaturile de mai sus si vei putea gasi modelul potrivit intr-un timp scurt!