Cum iti impodobesti bradul artificial de Craciun

Craciunul este una dintre cele mai bune perioade ale anului, o perioada in care atat casa noastra, cat si strazile sunt pline de lumini, sarbatoare si bucurie. Si, desigur, decorarea de Craciun ocupa o pozitie privilegiata in acest moment, permitandu-ne sa oferim casei noastre o nota diferita si frumoasa. Bradul de Craciun este protagonistul principal, iar dincolo de gusturile fiecaruia, cateva chei vor fi foarte utile pentru a-l face frumos..In acest articol vei putea gasi cateva chei pentru a impodobi un brad de Craciun repede, simplu si cu bani putini..

Pasi de urmat:

1

Daca stii foarte clarcare sunt pasii pentru a decora corect bradul  de Craciun si ceea ce cautati  la moda in acest an, atunci puteti consulta articolul nostru despre tendintele in decorare pentru acest Craciun.

Acum, daca dincolo de tendinte ti-ar placea sa stii cum sa-ti faci bradul de Craciun sa arate frumos, atunci fii pregatit sa notezi aceste sfaturi utile.

2

Alegerea unui brad de Craciun este un aspect fundamental in decorare, deoarece indiferent de cat de mult efort ai depune in alegerea ornamentelor, daca forma bradului tau nu este adecvata, rezultatul final nu va fi deloc cel mai bun…

3

Odata ce ati selectat spatiul in care va merge bradul de Craciun, tinand cont de faptul ca acesta trebuie sa fie langa o priza de alimentare pentru a conecta luminile si l-ati localizat acolo, puteti continua sa-l decorati.

Primul  obiect care decoreaza bradul  de Craciun sunt luminile deoarece cablurile instalatiei  pot fi ascunse  intre ramurile bradului, permitand ca in timpul zilei sa nu fie observate prea mult. Lumineaza-ti bradul cat de mult vrei, cu cate becuri doresti. Atentie insa sa nu incarci prea mult !

4

Este timpul sa incepeti decorarea. Inainte de a incepe plasarea ornamentelor pe bradul de Craciun, separati-le prin culori, in acest fel va fi mult mai usor sa le distribuiti uniform peste tot..

Este recomandat sa utilizati cel mult trei culori diferite in decor, astfel incat acesta sa poata avea un stil bine definit. Daca nu stii de unde sa incepi, iti oferim cateva idei dupa care sa te ghidezi si sa poti face o treaba buna la final.

5

Luati in considerare faptul ca, daca bradul este mic, ornamentele trebuie sa fie, de asemenea, mici, daca, dimpotriva, aveti un brad mare de Craciun optati si pentru ornamente mari, in acest fel il veti umple mai repede si veti evita golurile enervante.

6

Incepe impodobirea bradului de Craciun de sus in jos prin distribuirea tuturor ornamentelor in functie de culoare, astfel incat vazut din orice punct , bradul tau arata plin si frumos.

Gasirea echilibrului in culori este importanta pentru bradul nostru sa arate perfect. Fa  decorarea putin cate putin si ai grija ca toate schimbarile pe care le consideri necesare  sa fie puse in practica , pana cand vei obtine rezultatul pe care il astepti.

7

In cele din urma trebuie doar sa plasati ornamentul din varfului bradului , care este de obicei o stea mare, desi puteti opta si pentru un inger, un glob mare sau figura care va place cel mai mult. Important este ca acest obiect final,   iti  va face bradul  sa iasa in evidenta.

8 Ai grija la asezarea bradului, nu il monta in locuri in care exista un trafic mare in casa si incearca pe cat posibil sa il feresti de surse de caldura . De regula bradul se aseaza in camera de zi, dar de asemenea se poate aseza si  la intrare, intr-un colt, daca spatiul iti permite.

Gata!, urmand aceste sfaturi simple, va puteti decora frumos bradul de Craciun cu familia si prietenii. Sarbatori Fericite!