Cu ce te ajuta scanarea 3D

Tehnologia avanseaza in fiecare an, iar evolutia a adus numeroase beneficii vizibile. De aceea, una dintre cele mai apreciate si utilizate tehnologii este scanarea 3d.

Prin acest proces sunt receptionate toate informatiile digitale despre configuratia unei cladiri, cu ajutorul unui laser pentru a putea evalua corect si precis distanta dintre obiect si scaner. Scanarea 3d are capacitatea de a captura obiecte minuscule dar si obiecte de dimensiuni foarte mari.

Scanerele laser 3d capteaza cu maxima precizie zeci de mii de puncte pe secunda si fac posibila evaluarea cu precizie a oricarui obiect scanat. Prin scanarea 3d vor rezulta date importante, clare si utile pentru a putea face analiza in detaliu a unei constructii, cum ar fi aspectul exterior, a peretilor si a pardoselii. Aceste date vor permite proiectantului, arhitectului, inginerului si constructorului sa poata efectua mai usor si mai economic, executii asupra constructiei si sa observe imediat eventualele probleme ale cladiri sau ale fatadei ce este predispusa la vicisitudinile vremii.

Prin procesul de scanare 3d vom avea acces la date precise, inca de la prima vizita pe teren cat si de cel mai bun raport dintre pret si timp, datorita informatiilor captate de scanarea 3d si de reducerea timpului de furnizare a materialelor arhitecturale utile proiectarii. Totodata se vor putea analiza, monitoriza si evalua deformatiile, verticalitatile fatadei si a structurii si a pardoselilor, degradarile si inclinatiile cu ajutorul informatiilor captate prin procesul de scanare 3d constructii.

Daca aveti un obiectiv, o cladire pe care doriti sa le transpuneti intr-un mediu digital, acum poti alege serviciul Eurosurvey. Profesionistii de aici folosesc cea mai utilizata metoda de captura digitala, cea a scanarii laser 3d.

Pentru ca este o procedura care poate fi aplicata rapid, de precizie ridicata a datelor inregistrate, a devenit o metoda de lucru tot mai des folosita intr-un spectru larg de domenii de activitate.

Metoda scanarii laser 3d poate fi utilizata atat in proiecte de mari dimensiuni, cat si in proiecte mici. Cel mai important aspect in scanarea laser 3d a cladirilor este faptul ca aceasta metoda este una precisa, de prelevare a datelor din teren si este total neinvaziva. Deoarece scanarea este o operatiune care se realizeaza de la distanta nu exista riscul de a deteriora fizic obiectivul de interes scanat.

Din vasta experienta acumulata de Eurosurvey cu ajutorul acestei tehnologii de scanare laser 3d, acestia pot oferi o gama larga de produse de la documentatii 2d si 3d, modele si prelucrari 3d.

Specialistii Eurosurvey pot realiza cu succes cele mai dificile proiecte in cele mai solicitante conditii, astel ca ne dorim ca societatea noastra sa devina un partener de afaceri de incredere pentru dumneavoastra.