Copacul vieții este un simbol special pentru o bijuterie handmade

Bijuteriile handmade sunt apreciate de multe persoane de sex feminin. Sunt modele cât mai unicate și cu multe pietre semiprețioase. Modelele de bijuterii mereu se modifică, apar altele noi și implicit cele vechi nu mai pot fi în trend, dar este posibil să fi observat și  un mic articol inspirat din natură. Discutăm despre bijuteria copacul vieții ilisio.ro. Acest simbol este mai mult decât o bijuterie superbă, ea are o mulțime de semnificații. Există multe motive pentru care atât de mulți oameni iubesc acest simbol. Principalul motiv ar fi legăturile importante pe care le deține cu creștinismul, spiritualitatea și filozofia. Este adesea reprezentat ca un copac mare cu ramuri întinse și rădăcinile înconjurate într-un cerc. El este de obicei purtat ca pandantiv al unui colier, dar este popular și ca brățară dar și cercei.

În timp ce moda și mofturile vin și pleacă, semnificația acestor bijuterii handmade care conțin simbolul copacul vieții, și care există de secole, rămâne constantă. Așa știi că, dacă cumperi această piesă, indiferent că este brățară sau pandantiv, o vei putea purta pentru tot restul vieții. În ciuda rădăcinilor sale religioase, există multe motive mult mai profunde pentru care indivizii preferă să poarte bijuterii cu copacul vieții. Este potrivit să te informezi cu referire la simbolul pe care urmează să îl cumperi, mai ales dacă ești în căutarea unei noi bijuterii pe care să o adaugi la colecție.

Copacul vieții deține multe semnificații

Interconectivitatea este defapt interconectarea tuturor lucrurilor din lume și este una dintre cele mai profunde semnificații ale copacului vieții. Cercul înfățișează întregul glob, în ​​timp ce ramurile și rădăcinile reprezintă tot ceea ce există în el și modul în care totul este conectat. Pandantivul este atașat de lanț și urmează încheietura mâinii, făcând dintr-o brățară cu simbolul copacul vieții o reprezentare fantastică a conexiunii. Este, de asemenea, un accesoriu simplu care poate fi purtat în mod regulat.

Familia pentru simbolul copacul vieții este foarte importantă

Un alt motiv important pentru a purta copacul vieții este simbolizarea legăturilor familiale. Reprezintă arborele genealogic și legăturile dintre generații cu ramurile și rădăcinile sale presărate. Ramurile complicate, precum interconectivitatea, indică modul în care suntem legați de ramuri familiale în continuă expansiune. De asemenea, denotă fertilitatea în anumite culturi și credințe. El este un simbol religios creștin și universal. Copacul vieții este unul dintre cele mai bogate și cele mai răspândite simboluri, cât și credința într-o posibilă comuniune cu Divinitatea.

Piesele pe care copiii le pot purta în fiecare zi sunt alternative și excelente pentru familii. Pentru membrii mai tineri ai familiei, un colier cu pandantiv, cu copacul vieții și cu pietre prețioase este piesa de zi cu zi rezistentă, care nu va fi afectată de uzura obișnuită. Bijuteriile cu copacul vieții pot fi un cadou minunat pentru membrii seniori ai familiei, cum ar fi bunicii. Ei întotdeauna vor aprecia bijuteriile care dețin multe semnificații benefice pentru ei și pentru relația cu cei din jurul lor.