Ce trebuie sa stii despre tigara electronica inainte de a vapa

Sunt tot mai multi tineri care realizeaza efectele negative ale tigarilor clasice si doresc sa treaca la cele electronice. Chiar daca este mai putin nociva decat o tigara obisnuita, tigara electronica trebuie sa fie folosita corespunzator pentru a nu crea probleme.

Incepatorii ar trebui sa investeasca o anumita perioada in documentare, acest timp ii va ajuta sa evite o serie lunga de neplaceri care pot aparea in vaping. In plus, cu putina informatie puteti realiza care sunt tigarile electronice care vi se potrivesc si ce lichide trebuie sa alegeti. Sunt o multime de modele de vaporizatoare, dar tu trebuie sa-ti alegi in acest moment o e-tigara potrivita stilului si obiectivelor tale.

Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre vaping inainte de a vapa:

Exista diferente vizibile intre o e-tigara ieftina si una de calitate

Este evident ca o tigara electronica ieftina nu-ti poate oferi aceeasi experienta ca una de calitate care poate costa ceva mai mult. Aceasta regula se aplica in cazul oricarui tip ce produs. Daca iti doresti sa folosesti un astfel de produs pentru o perioada lunga, incearca sa-ti achizitionezi inca de la inceput unul de calitate. Produsele ieftine iti aduc satisfactie doar pe termen scurt.

Daca nu stii ce sa-ti cumperi in acest moment poti lua legatura cu vaperii cu experienta din comunitatile dedicate acestei activitati sau chiar cu reprezentantii unui magazin recunoscut in aceasta industrie, precum SmokeMania.ro.

Nu folosi mai multa nicotina decat ai nevoie

Atunci cand iti alegi un lichid nu trebuie sa fii atent doar la aroma, ci si la concentratia de nicotina pe care o contine. Alimenteaza o e-tigara cu un lichid cu o concentratie medie, in prima faza, iar apoi ajusteaza aceasta cantitate in functie de nevoile tale. Un lichid cu prea multa nicotina te-ar putea face sa folosesti tigara electronica foarte rar, la fel cum cel slab te poate face sa vapezi continuu.

Alege un lichid care ti se potriveste

Nu doar concentratia de nicotina este importanta in alegerea lichidului, ci si aroma acestuia. Incearca sa eviti toate aromele fructelor care nu-ti plac, la fel si cea de tutun pur daca nu te atrage sau alte combinatii care in mod natural nu-ti provoaca placere. Atunci cand vapezi dintr-o tigara electronica trebuie sa ai parte de o experienta placuta din toate punctele de vedere, iar pentru un astfel de rezultat trebuie sa faci alegerile potrivite.