Carcasă telefon personalizată cu propriul design

Etuo

Știați că 25% dintre utilizatorii de smartphone-uri nu folosesc o carcasă? Mulți consumatori își iau smartphone-ul de la magazin și îl lasă neprotejat. Un smartphone devine mai robust și mai durabil prin utilizarea unei huse. Pe vremuri, nu era nevoie de o protecție, deoarece telefoanele mobile erau puternice și asemănătoare unei cutii. Dar astăzi totul se schimbă. Este greu să ne imaginăm că trăim fără telefoanele noastre cu touchscreen. În aceste zile, există multe huse de protecție pentru smartphone-uri și, în special, pentru iPhone. De ce trebuie cu adevărat să impunem și iPhone-ului huse de protecție? Citiți acest articol despre avantajele carcaselor pentru telefon și mai ales despre huse telefoane personalizate.

Avantajele carcaselor pentru telefon din silicon

Specific siliconului este moliciunea și flexibilitatea sa. Material asemănător cauciucului, acest material facilitează formarea și modelarea cât mai bună la dimensiunea telefonului. Acoperirile din silicon sunt adesea realizate pentru anumite modele de telefoane mobile care nu pot fi încadrate cu ușurință. Siliconul, ca o mănușă de plastic, se atașează la telefon și stă apropiat de el. Ramele din silicon nu sunt nicidecum grele sau voluminoase. În plus, plasarea și scoaterea lor pe telefon este foarte ușoară, ceea ce adaugă confort utilizării  zi de zi. Fiind subțiri, puteți să țineți telefonul în buzunar sau poate fi purtat în mână. Husele pot fi transportate în plicuri sau pungi, fiind foarte ușoare. Acesta este motivul pentru care carcasa telefonului este populară și poate fi utilizată într-o varietate de situații.

Siguranță ridicată

Telefoanele nu mai sunt singura modalitate de a intra în contact cu cei din jur, dar devin dispozitive valoroase și scumpe care pot acoperi o gamă largă de activități de viață și pot oferi o mulțime de informații. Pierderea unui telefon sau deteriorarea acestuia poate fi o mare preocupare, astfel încât merită să investiți în orice lucru pentru securitatea lui, pentru a vă proteja telefonul. Husele din silicon, pentru partea din spate a telefonului, se cuplează și se lipesc de acesta, creând un nivel ridicat de protecție pentru întreaga suprafață a telefonului. În același timp, ele nu blochează niciun canal de comunicare. Ca urmare, nu este nevoie să eliminați husa pentru a accesa diferite părți ale telefonului și nu există nicio întrerupere a utilizării telefonului. Datorită texturii sale elastice, siliconul poate absorbi și neutraliza impacturile. Deci husa telefonului poate proteja toate părțile telefonului de impact și de alte daune grave.

Rezistența la căldură și praf

Siliconul este o substanță excelentă anti-căldură. Aceasta înseamnă că husele din silicon se descurcă bine la temperaturi ridicate, făcându-le ideale pentru vacanțe pe timp călduros, precum și pentru zile însorite. Carcasele din silicon pot fi utilizate în siguranță în medii de lucru fierbinți. Nu se încălzesc, ajutând la prevenirea încălzirii telefonului prin trecerea căldurii și dispersarea acestuia. Husele vechi din silicon absorbeau praful sau murdăria, dar la cele noi nu mai este cazul. Carcasele din silicon anti-praf minimizează acumularea de particule fine pe suprafață. De asemenea, împiedică colectarea murdăriei și a gunoiului pe husă și pe telefon. Această caracteristică a siliconului de înaltă performanță face ca telefonul mobil să arate elegant, curat și proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.