Când este potrivit să începi ședințele de criolipoliza | artist-touch.ro

Criolipoliza este o procedură nedureroasă și eficientă care te ajută printr-o înghețare controlată să elimine din celulele grase. Tehnologia se folosește de un vacuum și de o temperatura de minus 11 grade Celsius. Criolipoliza este o remodelare corporală fără intervenție, și care este o alternative non-invazivă a liposucției. Acest tratament permite reducerea subcutanată a grăsimii din anumite zone ale corpului. Expunerea controlată la frig produce distrugeri controlate, selective și eficiente pentru celulele grase.

Într-o clinică remodelare corporală București vei putea să discuți cu o persoană potrivită care va știi să te sfătuiască și să îți recomande cele mai bune tratamente pentru nevoile tale. Expunerea la frig este controlată și nu va produce distrugeri neinvazine. Tot tratamentul este controlat și calculate astfel încât rezultatele să fie cât mai bune. În timpul tratamentului zona tratată este acoperită cu o membrana de protectie pentru pielea din acea zona și conține un gel anti-freeezing care și el protejează totodată pielea.

Operația de liposucție este o soluție ideală pentru persoanele care vor să slăbească și să elimine rapid surplusul de grăsime depus pe anumite zone ale corpului. Dezavantajul acestei operații este că necesită timp lung de recuperare. Din această cauză au apărut metode noi descoperite de medicina estetică pentru a putea repara zonele cu probleme doar cu tratamente non-invazive, care implică un timp limitat și cu rezultate foarte bune. Recuperarea fiind de intensitate mică, următorul tratament poate fi într-un timp destul de scurt.

Care sunt zonele recomandate pentru acest tratament

Țesutul adipos întotdeauna a fost o problema atât pentru femei cât și pentru bărbați. Criolipoliza este recomandată pentru persoanele care deși au vrut să slăbească prin diferite diete, nu au putut scăpa de grăsimea depusă pe anumite zone ale corpului cum ar fi, mâini, burtă, șolduri, coapse. Criolipoliza preț pe o ședință este relativ mic în comparație cu o operația de liposucție. În timpul ședinței, pacienta simte o aspirare și o ușoară răcoare care este nedurereoasa pentru piele. Zona tratată devine după ședință ușor amorțită. După tratament poate să apară și o ușoară roșeață, sau chiar vânătăi pe zona în care a fost montat aplicatorul. Pentru a avea rezultatele dorite este nevoie de 1-3 ședințe pe aceeași zona la un interval de 6-8 săptămâni. O ședința durează 20 de minute și efectele ei sunt vizibile după doar câteva zile.

Tratamentul este foarte puțin dureros, el poate fi tolerat de orice pacient. Mai există persoane care simt un anumit disconfort mic din cauza temperaturii foarte mici. În mod normal această durere apare în primele minute de tratament. Tratamentul permite persoanelor să revină la activitățile lor zilnice, și să nu aibe nevoie de anumite pauze. Procedura este non-invazivă și nu este nevoie de timp de recuperare. Persoanele cu diferite probleme de sănătate cronice cum ar fi problemele cardiace, epilepsia, diabet, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele care prezintă iritații sau eczeme ale pielii pe zona selectată pentru tratament nu este indicat să înceapă un tratament cu aparatul de criolipoliza.