Avantaje calendare de perete

Aveți calendare de perete acasă sau la birou?

Vă selectați calendarul de perete pentru pozele sale frumoase și îl priviți doar ocazional? Pentru majoritatea dintre noi, calendarele de perete trebuie să fie practice şi să faciliteze înregistrarea și păstrarea întâlnirilor și a informaţiilor. Dar un calendar de perete oferă mai multe avantaje care pot fi utile.

Tehnologia a schimbat atât de mult modul în care trăim, totuși, de fiecare dată când intrăm în biroul cuiva, puteţi vedea un calendar așezat pe biroul lor sau expus pe perete. În timp ce platformele de calendare digitale pot fi prezente în viața noastră, oamenilor le place să aibă în față un calendar mare, distractiv, tipărit, pentru o referință ușoară. Acest lucru face din calendare de perete un instrument puternic pentru comercializarea mărcii dvs., ieftine și eficiente. Dacă nu v-ați gândit niciodată să folosiți un calendar de perete ca o modalitate de a vă expune afacerea, acum este momentul.

Dacă încă vă întrebați de ce utilizarea calendarelor de perete este utilă, mai jos regăsiţi câteva avantaje:

Calendarele de perete au:

  • Imagini de înaltă calitate
  • Evenimente viitoare
  • Fotografii
  • Oportunități de promovare
  • Cost redus de producție

Oferă expunere continuă

Odată agățat, un calendar de perete va rămâne aproape tot timpul anului acolo. Asta înseamnă că numele organizației dvs. și mesajul de marketing vor fi văzute mereu. De asemenea, rețineți că expunerea oferită de calendare de perete nu este doar pentru destinatar, ci și pentru toate persoanele care îl vor vedea.

Așadar, data viitoare când vă gândiţi la modalități de a vă prezenta numele în fața clienților, trimiteţi-le un calendar de perete gratuit.

Iată cum să o faceți eficient:

  • Folosiți-vă logo-ul companiei ori de câte ori este posibil.
  • Includeţi oferte speciale, numere de telefon și adresa site-ului dvs.
  • Direcționați oamenii către canalele dvs. de socializare și sugerați-le să vă urmeze.
  • Amintiți-le clienților de evenimente viitoare la care pot participa.

Pentru ca un calendar de perete să fie un instrument de marketing bun, luați în considerare următoarele:

Locație

Trebuie să vă poziţionaţi calendarul, astfel încât acesta să fie ușor vizibil și accesibil.

Format

Selectați calendare de perete suficient de mari și într-un format suficient de clar.

Planificare

Calendarele de perete oferă, de obicei, mai mult spațiu, astfel încât acestea pot fi utile pentru stabilirea obiectivelor pe termen lung. Dacă doriți să utilizați calendare de perete în scopuri de planificare, puteţi avea două: unul pentru planificare și unul pentru referință generală. În caz contrar, notele dvs. de planificare se pot confunda cu programările sau termenele efective.

Încurajează reciprocitatea

Aproape tuturor le place să primească cadouri. Chiar dacă un calendar poate fi distribuit fără nicio obligație, oferirea unui cadou clientului actual sau potențial lasă o impresie favorabilă și crește probabilitatea ca acesta să îşi amintească de dvs. și să facă afaceri cu dvs.

Costuri reduse

Calendarele de perete, tipărite la comandă sunt foarte economice. Plus, în comparație cu celelalte instrumente de marketing, veți avea control total asupra celor care primesc un calendar de perete din partea dvs. Acest lucru vă permite să adaptați mesajul de marketing la nevoile și interesele publicului dvs. specific. Deoarece calendarele de perete oferă expunerea vizată a mărcii pentru cheltuieli minime, acestea sunt unul dintre cele mai eficiente articole promoționale pe care le puteți cumpăra.

Oferă o varietate de opțiuni

Calendarele de perete pot fi tipărite cu practic orice imagine, mesaj, temă, culoare, aspect sau dimensiune pe care o preferați. Materialul din care este confecţionat calendarul poate fi lucios sau mat. De asemenea, există mai multe stiluri de legare potrivite pentru calendare de perete cu mai multe pagini.

Ne găsești la:
Adresa: Șoseaua Progresului Nr. 51, București
Numărul de telefon: 0735274652
Email: [email protected] 
Pe site-urile: https://promotionale.ekarioka.ro/ și https://www.carti-vizita-online.ro/